Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

nemožná

myslím si že trpím depresiou. stále sa sledujem, prehmatávam napr. uzliny, prsníky..... bojím sa chorôb. A čo ma momentálne trápi je moja ľavá ruka, ktorá ma bolí od ramena. Nie je to bolesť,len také pobolievanie, ktoré ide asi až od krku... môže to byť rou depkou? Jeden deň si poviem,: nebudem sa sledovať... ale nedá mi to a robím to stále...

Máte aj vy takéto problémy?

ooo

RONI mám doktorku na dovolenke, v pondelok príde, tak jej hneď volám a riešim, či tie AD zmeniť, či nie... 2 týždne sa mi zdá, žeby sa to už mohlo niekam posunúť... čo ja viem, možno aj toto počasie a moja netrpezlivosť, neviem... Som si to rovno objednala, čo budem špekulovať...vyskúšam, uvidím

roni

ooo, zdá sa že ťa to stále drží, nepomohla ani dovolenka však? Možno by bolo dobre aj zmeniť tie antidepresíva za iné, ak ti nezaberajú tieto. Aj viera v lieky vie urobiť svoje, ak ich už užívaš, musíš však veriť že ti pomôžu. Popri liekoch ale potrebuješ aj preladiť svoju myseľ. Musíš sa dokázať odpútať od samej seba, od svojich myšlienok. Viem že ľahko sa mi to píše, ale poznám to. Máš v sebe teraz priveľa napätia, určite aj stuhnuté svalstvo, hlavne okolo pliec. Musíš to rozcvičiť a prospela by ti aj masáž. Nemáš doma steper? Skús si prečististiť svoju myseľ nasledovným spôsobom. Otvor si Word a na čistý list píš všetko čo ťa napadne, aj keď to nebude mať žiaden zmysel, píš a píš. Potom to ulož a zahesluj ak chceš. Ja tento spôsob praktizujem vždy ak mám nejaký problém, zbavím sa toho a poviem si, preč z mojej mysle, aby sa to vo mne nehromadilo. Problémy, stresy a emócie nás sprevádzajú celý život, zázračná tabletka na ne neexistuje. Čo však môžeme urobiť je to že, sa staneme voči nim odolnejšími a naučíme sa ich lepšie zvládať, ale musíme chcieť. Musíme sa naučiť ako to v nás funguje, spoznať predovšetkým samého seba. A nezaspať na vavrínoch keď sa cítime už lepšie. Vtedy sa treba stále posiľňovať pozitívnymi sugesciami, nezabudnúť na cvičenie, čerstvý vzduch a výživu podľa svojich možností.
ooo, náhodou som našla tento prípravok, na web.stránke biopurus. Volá sa PM21, sú to ampulky. Ja s tým nemám skúsenosti, ale keby som sa tak zle cítila, možno by som vyskúšala. Alebo sa spýtaj na názor RNG.
Želám ti ozaj aby si sa z toho čím skôr dostala, musíš si veriť. Už aby bolo slnečno, aj to veľmi pomáha.

ooo

Jaja ja som ten cipralex začala vysádzať od januára, od marca som celkom bez nich a koncom júna sa to celé spustilo znova, odvtedy mi je strašne zle každý deň... len čo otvorím oči, tak ma zviera úzkosť, panika, celý deň hrozné stavy na odpadnutie, slabosť, točenie hlavy, stála nervozita, no ide ma už šlaktrafiť... už nevládzem

ooo

clupka a čo iné robíš pre zlepšenie svojho stavu ako to, že berieš AD? To ja viem, že to nestačí... to je barlička, aby si mohla vstať, ale nie riešenie

clupka

ahojte dnes prvykrat sa pripajam aj ja s prblemom ktory sa vola depresia liecim sa uz 9 rokov uzivam poctivo ad a stale som na tom rovnako mam pocit ze som uz na liekoch zavisla preto radim ak nemusite neuzivajte ad ale snazte si pomoct inak , ostanete potom tzv. drogista ako ja .

ooo

2 týždne beriem AD a je mi stále rovnako hrozne zle, miestami aj horšie... tak naozaj neviem, čo sa deje... akú máte skúsenosť s nástupom účinku AD?

ooo

ja som prišla domov a zaspala som na dve hodiny... teraz som sa zobudila a je to tragédia, ešte horšie ako predtým