Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Lenčok a si si istá, že ti to tam napísali kvôli tým AD? Neberieš aj niečo iné teraz? Lebo napr. pri antibiotikách sa nesmie na slnko...
ee, žiadne zhoršenie pleti...
a nesposbili vam AD zhorsenie pleti? ako vyrazky a vacsie potenie na tvari?
tak to to bolo striktne vymedzene a s vykricnikmi...
o tom nič neviem Lenčok, mne robí slnko dobre, aj počas užívania AD ma na to nikto nikdy neupozornil a myslím, že v príbalovom letáku sa slnko tiež nespomína...
vzdadu na mojom prepustacom papieri to bolo napisane, aby sme sa pochopili:)
ako to je s antidepresivami a slnkom?bola som v PK a ked som isla na priepustku, vzadu bolo s vykricnikmi, ze pocas uzivania AD sa treba vyhybat slnku ako to teda je...iny mi zasa radia byt na slniecku aj kvoli koznym problemom a celkovo...kozna mi odporucila ist k moru, tak co si vybrat
sony,to DLPA by som tiez rada vyskusala na bolest kosti,klbou krizou...mala som velmi velke bolesti aj svalou atd.ale zacala som cvicit...ale niektore bolesti neustupia ani cvicenim,tak by som skusila toto DLPA...mozem presnejsie vediet adresu mail na tieto informacie o DLPA?dakujem...pekny den prajem...
tak som volala s doktorkou, že už nie je na čo čakať a zvýšila mi na 15mg dávku... za koľko mozog zaznamená zvýšenie? vie niekto? mne je dnes hrooozne zle, stále mám pocit, že zamdliem a čudujem sa, že som ešte pri vedomí...
Ja som DLPA od Kompavy uzival minuly rok skoro 1/2 roka ale mne to na depky moc nepomahalo, ale inym moze. Ale skor som citil, ze mi to pomaha pri mojich bolestiach hlavy, lebo som maval casto migrenozne stavy. A maju ho aj v Brainway, ale tam je dost drahsi. Ked som zavolal pani do Kompavy, ked som sa jej pytal na predajne miesta, tak mi poslala mailom 2 ovela rozsiahlejsie popisy produktu DLPA.