Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Jaja ja v takých stavoch chodím do práce!!! Už som na umretie, zvažuje aj dnes péenku, ale nechcem sa dať, ešte to skúsim vydržať, čo budem celé dni ležať doma a ľutovať sa? Niekedy mám pocit, že už mi to neprejde... dnes som mala tri menšie panické ataky a takmer stále mám derealizáciu a pocity na odpadnutie. Už miestami ani nevládzem veriť, že to bude lepšie...
ooo teraz som brala znova lieky 1 rok,ale pravdupovediac neplanujem v blizkej dobe lieky uplne vysadit,ale mojim cielom je udrziavacia davka 50mg....momentalne beriem 75mg a je mi tak vselijak,ale neviem comu to pripisat bo v poslednej dobe sa mi moc nedari..no co uz,ale dnes mi je konecne po dlhsej dobe lepsie :)vies ja mam niekedy pocit,ze uz bez tej davky 50 mg nebudem dlhodobo fungovat...citim sa taka citliva...no uvidi sa,ktovie :)ooo zvysenie davky uz zaucinkuje rychlejsie ako ked si zacala lieky znova brat,bude to dobre neboj,uz to poznas,vies,ze to prejde ;)a obdivujem ta,ze dokazes v takom stave telefonovat,ja uz som velakrat nemala ani energiu zdvihnut sluchadlo,neskutocne utrpenie,verim ti a rozumiem...nie si sama neboj bojujeme s tym spolu ;)
sony dakujem este raz...pekny zb.dna...ahoj...
Aj tebe RNG...
kompava je slovenska spolocnost(s.r.o.)s obstojnymi produktami. Samozrejme tvrdenie ze "nase produkty su najlepsie na Slovensku predavane" je jemne nadnesene.
Ani zariadenim, ani laboratoriami na kontrolu kvality sa nemozu porovnavat s velkovyrobcami.
Ceny maju ale velmi slusne, rozhodne vhodnejsie na Slovensky trh, ako maju lekarne a rozni "dealeri"
Jedno ale systematicky nemaju, co je typicke na vela spolocnosti vo vychodnej Europe, presne zlozenia svojich vyrobkov. To je velke minus pri rozhodovani sa , co kupit.
Hlavne pri tom cirkuse, ktory sa dnes robi okolo pridavkov (E-ciek) v Europe.
-odkaz odstránený-
Ja som tam zavolal na to cislo a ta pani mi mailom poslala predajne miesta v mojom okoli a v prílohe tie informacie o DLPA. Tak ju skus aj ty popytat o tie informacie. Ahoj.
ale ujde to, len strasne mi bucha srdce, mam hrozne vysoky pulz, od 100 do 120 a neviem sa ukludnit, trva to uz dlhsie
aha... to je dobre... a máš sa dobre? mne je hrooozne zle, dnes len panikárim a ataky ma obchádzajú zase, úplne desivý deň
nie ja uz som doma:)asi dva mesiace...
spýtajme sa teda ostatných, že akú majú skúsenosť s AD a slnkom...? a ty si ešte v nemocnici? ako ti je?
nie bolo tam napisane ze vseobecne pri psychiatrickych liekoch sa nesmie moc chodit na slnko, napr. aj ked sme isli v PK na vychadzku, tak nemohlo nejako silno svietit slniecko, ja uzivam momentalne len AD