Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ooo

Jaja ja v takých stavoch chodím do práce!!! Už som na umretie, zvažuje aj dnes péenku, ale nechcem sa dať, ešte to skúsim vydržať, čo budem celé dni ležať doma a ľutovať sa? Niekedy mám pocit, že už mi to neprejde... dnes som mala tri menšie panické ataky a takmer stále mám derealizáciu a pocity na odpadnutie. Už miestami ani nevládzem veriť, že to bude lepšie...

jaja

ooo teraz som brala znova lieky 1 rok,ale pravdupovediac neplanujem v blizkej dobe lieky uplne vysadit,ale mojim cielom je udrziavacia davka 50mg....momentalne beriem 75mg a je mi tak vselijak,ale neviem comu to pripisat bo v poslednej dobe sa mi moc nedari..no co uz,ale dnes mi je konecne po dlhsej dobe lepsie :)vies ja mam niekedy pocit,ze uz bez tej davky 50 mg nebudem dlhodobo fungovat...citim sa taka citliva...no uvidi sa,ktovie :)ooo zvysenie davky uz zaucinkuje rychlejsie ako ked si zacala lieky znova brat,bude to dobre neboj,uz to poznas,vies,ze to prejde ;)a obdivujem ta,ze dokazes v takom stave telefonovat,ja uz som velakrat nemala ani energiu zdvihnut sluchadlo,neskutocne utrpenie,verim ti a rozumiem...nie si sama neboj bojujeme s tym spolu ;)

RNG

kompava je slovenska spolocnost(s.r.o.)s obstojnymi produktami. Samozrejme tvrdenie ze "nase produkty su najlepsie na Slovensku predavane" je jemne nadnesene.
Ani zariadenim, ani laboratoriami na kontrolu kvality sa nemozu porovnavat s velkovyrobcami.
Ceny maju ale velmi slusne, rozhodne vhodnejsie na Slovensky trh, ako maju lekarne a rozni "dealeri"
Jedno ale systematicky nemaju, co je typicke na vela spolocnosti vo vychodnej Europe, presne zlozenia svojich vyrobkov. To je velke minus pri rozhodovani sa , co kupit.
Hlavne pri tom cirkuse, ktory sa dnes robi okolo pridavkov (E-ciek) v Europe.

sony

-odkaz odstránený-
Ja som tam zavolal na to cislo a ta pani mi mailom poslala predajne miesta v mojom okoli a v prílohe tie informacie o DLPA. Tak ju skus aj ty popytat o tie informacie. Ahoj.

lencok1

ale ujde to, len strasne mi bucha srdce, mam hrozne vysoky pulz, od 100 do 120 a neviem sa ukludnit, trva to uz dlhsie

ooo

aha... to je dobre... a máš sa dobre? mne je hrooozne zle, dnes len panikárim a ataky ma obchádzajú zase, úplne desivý deň

lencok1

nie bolo tam napisane ze vseobecne pri psychiatrickych liekoch sa nesmie moc chodit na slnko, napr. aj ked sme isli v PK na vychadzku, tak nemohlo nejako silno svietit slniecko, ja uzivam momentalne len AD