Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

lencok1

hambit sa za dusevnu chorobu? prave naopak...priznavam si ju, mnoho ludi to nedokaze, je lahsie si ju priznat, nehanbit sa, zmierit sa, potom sa aj lahsie lieci:)

clupka

nemam sa preco hanbit , ze mam nejaky dusevny problem to je ako keby ma bolela hlava ,chrbtica srdce a pod.nevidim v tom nic nenormalne......................?????

clupka

alex k psychologovi aj psychiatrovi uz trba vymenny listok od obvodneho lekara , rozhodne nepodcenuj svoj stav mas priznaky depresie ak to trva uz dlhsie mala by si navstivit odbornika ak len je to momentalny stav tak skus na sebe popracovat,relax hudba ,chod medzi ludi,nakupuj chod do prirody......rozhodne nieco urob

alex1

Ahoj všetci. Môže mi niekto poradiť uz dost dlho sa citim unavena vycerpana niektore dni sa nevladzem ani pohnut a ine som zas v pohode a tak sa to obmiena som smutna a nemam naladu a niekedy som v poriadku ale tich zlých dni je uz dakosi viac .Poradte mi co stim je to depresia alebo si to len namislam .A k psichologicke mozem ist len tak alebo potrebujem doporucenie od obvodnej.
Za odpoved dakujem alex.

[zruseny12]

mozno mlada,ale ked to clovek potrebuje tak sa na vek nepozera...ja som len napisala co dnes hovorili,aj tak to vela zalezi na lekarov komu ten ID daju a komu nie....