Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Myslim, ze som na invalidny este dost mlada. A nemam depresiu ako chorobu. Mam hranicnu poruchu osobnosti, ktora je sprevadzana tazkymi depresivnymi epizodami.
face,mas pravdu nie je to len v zamestnani,ked sa najde dobry zamestnavatel kolektiv je na figu...atd.a ty sa chces na co liecit?lebo dnes hovorili,ze kto ma nejake depresie,tak normalne psychol.davaju aj inval.dochod.aspon ja som to tak pochopila...
No to je strasne. A to podla mna nielen v praci. Ale celkovo v zivote sa od cloveka viac ocakava. Ja zasa uvazujem o lieceni. Ale to ma zachvilu prejde. To je strasne. Neviem, ako z toho kolotoca von. Bojim sa, ze ak sa nestane v mojom zivote zazrak, tak to nedopadne dobre. Doslaka aj s mojom kurevnou povahou!!!!
dnes v spravach hovorili rano,ze pribuda vela DUSEVNE CHORYCH LUDI....a ze je to hlavne koli zamestnaniu,lebo zamestnavatelia vyzaduju od zamestnancoch cim dalej tym vyssi prac.vykon a to sa potom odzrkadluje na ludoch....na ich zdravi...
ooo,tak ti prajem aby ti ta PN-ka pomohla...pekny den
čawky, tak som na péenke od dneska, už sa ráno nedalo... doktorka tvrdí, že keď zabrali minule, zaberú aj teraz, že je to na sto percent, len bolo treba zvýšiť dávku... a nemala vobec nič proti tomu, že si chcem oddýchnuť. Tak som teraz prišla domov a neviem si predstaviť,čo budem dva týždne robiť... ale tak dlho to určite na PN nevydržím :) inak odkedy som prestala byť pod tlakom, že musím ísť do roboty a osem hodín sa tam pretvarovať, že ako som v pohode, tak mi je tuším lepšie...
SONY,dakujem velmi pekne uz mi aj prisoel mail z adresami,ja som este vcera vecer pisala mail im...vidno,ze maju zaujem o zakaznikov....a prisli mi aj nejake info...este raz dakujem...dufam,ze mi to pomoze na BOLESTS....PEKNY DEN TI PRAJEM SONY...aj vsetkym...
Poznáte tieto metódy?
www.emdr.cz
www.onebrain.sk
www.zharmonizujsa.sk
chvalabohu cez leto prácu náročnú nemám, skôr taký oddych, robím naozaj málo... keby to bolo v inom období, tak musím byť na péenke, lebo by som to naozaj nezvládla... už teraz je to na hrane. No neviem, uvidíme, či mi pomôžu... však to mi je divné, že vtedy mi zabrali a teraz mi prečo nezaberajú? Ty si brala aj vtedy aj teraz rovnaké AD?
ooo drz sa,onedlho ti to prejde,neboj sa,lieky ti pomozu a daju silu do noveho startu ;)bude to lepsie!aj predtym to preslo,prejde to aj teraz!nevzdavaj sa,si naozaj silna ked chodis aj do prace,nepoddavas sa,gratulujem!mas velmi narocnu pracu?ja zas v poslednej dobe akosi nespavam riadne,snad to prejde.