Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

00001

fidorka 2
Ja by som si to s tebou tieš kľudne vymenila. Ja sedím celé dni doma, zavretá v izbe a nemám zhola-zboža do čoho ďobnúť. Rada by som niečo robila, niečo pri čom by som zabudla na to aká som nula. No len problém je v tom že som si dosrala život tak si môžem ísť akurát tak hodiť mašľu.

face of agony

Ooo, myslim, ze prave to nam naznacuje.
Fidorka, ja si to s tebou kludne vymenim. Ty mas vela prace a preto mas depresiu a ja nemam ziadnu pracu a preto mam niekedy depku. Nechces si oddychnut?:-P

fidorka 2

možno že keby som pridala ešte za hrsť zajtra by som už nemala tie starostli a paradajky by sa zavarili samé, žeby som to skúsila, alebo radšej nie?

fidorka 2

milí moji spolubojovníci s depresiou a podobnými pliagami, dnes sa cítim mimoriadne pod psa, lebo ma omrzel ten nekonečný kolotoč domácich prác, každodenné varenie, upratovanie, potom nakúpiť. Denno-denne to isté, nikdy žiadne rozptýlenie, nejavý výlet, nič lebo na nič nie je čas. Raz nakladám uhorky, potom som varila slivkový lekvár, a už by som mala zavárať paradajky, no viete poviem Vám otvorene že som veľmi už vyčerpaná. Rozhodla som sa že dnes si urobím pauzu, takže ráno som užila nejaké sedatíva a AD-čka čo ,ám predpísané, no a teraz som užila prášok na spanie a ďalšie sedatíva /4-5 neurolu/ dúfam že sa ešte ráno zobudím. Chcem konečne nemyslieť na to aká práca a čo ma čaká zajtrá. Tak Vám prajem dobrú noc, ja už idem na uši. Pá.

monika9

psycholog nie je lekar to si uvedomte ze ma ukoncenu filozoficku skolu a nie medicinu,ak treba posudit aj zdravotny stav tak treba ist ku psychiatrovi