Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Ahojte mozem sa k vam pripojit? Je mi hrozne :((
fidorka 2
Ja by som si to s tebou tieš kľudne vymenila. Ja sedím celé dni doma, zavretá v izbe a nemám zhola-zboža do čoho ďobnúť. Rada by som niečo robila, niečo pri čom by som zabudla na to aká som nula. No len problém je v tom že som si dosrala život tak si môžem ísť akurát tak hodiť mašľu.
Ooo, myslim, ze prave to nam naznacuje.
Fidorka, ja si to s tebou kludne vymenim. Ty mas vela prace a preto mas depresiu a ja nemam ziadnu pracu a preto mam niekedy depku. Nechces si oddychnut?:-P
Hm, Fidorka, tak snáď sa to dá aj inak riešiť ako napchávať sa toľkými liekmi... chceš si ublížiť???
myslela som za hrsť tabletiek
možno že keby som pridala ešte za hrsť zajtra by som už nemala tie starostli a paradajky by sa zavarili samé, žeby som to skúsila, alebo radšej nie?
milí moji spolubojovníci s depresiou a podobnými pliagami, dnes sa cítim mimoriadne pod psa, lebo ma omrzel ten nekonečný kolotoč domácich prác, každodenné varenie, upratovanie, potom nakúpiť. Denno-denne to isté, nikdy žiadne rozptýlenie, nejavý výlet, nič lebo na nič nie je čas. Raz nakladám uhorky, potom som varila slivkový lekvár, a už by som mala zavárať paradajky, no viete poviem Vám otvorene že som veľmi už vyčerpaná. Rozhodla som sa že dnes si urobím pauzu, takže ráno som užila nejaké sedatíva a AD-čka čo ,ám predpísané, no a teraz som užila prášok na spanie a ďalšie sedatíva /4-5 neurolu/ dúfam že sa ešte ráno zobudím. Chcem konečne nemyslieť na to aká práca a čo ma čaká zajtrá. Tak Vám prajem dobrú noc, ja už idem na uši. Pá.
Neboj sa, my to dobre vieme :)
psycholog nie je lekar to si uvedomte ze ma ukoncenu filozoficku skolu a nie medicinu,ak treba posudit aj zdravotny stav tak treba ist ku psychiatrovi
Ja sa tiez nemam za co hanbit. Iba ak za tie blbosti, co stvaram, ked mi prepne.