Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Navi, uz som zistila, preco sa moja porucha osobnosti vola hranicna. Lebo je to porucha, nieco medzi neurozou a psychozou. Prave som si o tom citala a mam dost. Vsetko na mna sedi. Je mi zo seba zle.

[zruseny12]

RNG,presne ako pises,mnohy ludia si to myslia,aj ja som sa s tym stretla,ze si myslia,ze ked je clovek tucny tak je odolnejsi atd.no to nie je pravda....mam to vyskusane,tuk este nikomu nepomohol...

[zruseny12]

jasne fidorka,ty to musis vediet najlepsie...ja len ze som toto citala,aj ja chodim spat,no skor chodila som spat uz o 20hod.ked som bola znicena z prace...pekny den ti prajem...

fidorka 2

mariaa, ja viem prečo sa budím tak skoro, pretože chodím spávať niekedy už o 17.00 hodine. Mňa totiž život už vôbec nebaví, zbytočne beriem antidepresíva nič mi nepomáha, nemám z ničoho radosť, som totálne pesimistická. Žijem len preto že musím. Na život si nesiahnem len preto, že nechcem robiť rodine starosti. Jedinú radosť mám zo spánku, a preto užívam sedatíva a prášky na spanie.

RNG

niektori ludia sa nazdavaju, ze podvyziveny na niektore latky musi byt chudy. Ja som poznal plno zien s osteoporozou pekne baculatych....
Aj ine ziviny, ako choliny, l-tryptophan a ine sa nemusia absorbovat , pricom cukry a tuky sa absorbuju vyborne a osoba vyzera nie podvyzivena, ale blahobytna. A predsa je podvyzivena na niektore latky!

Navy

Betain HCL a Multienzým si môžeš kúpiť napríklad aj -odkaz odstránený- . Tramadol nie je len na bolesť. Mne pomáha zo všetkého najviac, ale len tak, ako som povedal. My sa musíme zbaviť našej negatívnej emocionality, ktorú sme vplyvom niečoho nadobudli. Zbavíme sa jej tak, že sa jej zriekneme. Tramadol používam ako barličku, aby sa mi lepšie zbavovalo negatívnej emocionality.

RNG

ooo, co takmtraviace enzymi. Ja som uz casto pisal, ze aj mnohe neurologicke poruchy su vysledok podvyzivenia. Totiz clovek aj pri perfektnom zlozeni stravy nemusi pre zle travenie(nedostatok kyselin, nedostatok enzymov)byt spravne vyzivovany a moze trpet na nedostatok urcitych zivin.
Ked jeden den intenzivne pracujes vycerpas si zasoby a ked na druhy den sa zasoby neobnovia pre zle travenie, samoztrejme mas problemy(slabost, nizky, tlak, krutenie hlavy, tetania, depresia)