Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elesar

OOO...ano tu som :))) ale teraz sa tu budem vyskytovat velmi zriedkavo, nakolko mam kopec prace a bohuzial aj kopec stresov :((( a kedze tie, ako som pisal vyssie, neviem celkom dobre zvladat, momentalne dennodenne uzivam 2 kpasulky 5 - htp. niekedy mam sice pocit, ze by som potreboval viac - ovela viac, ale v kombinacii s myslenim sa to da celkom dobre uhrat. no a kedze nie som priatelom cohokolvek, co sa len z dialky podoba na tabletku, tak sa snazim nezvysovat, pokial to len bude mozne.
dost o mne :))) ako je tebe??? citam, ze nic moc, preto ma napadla kacirska myslienka - co tak zvysit este o jednu tabletku, ak to ucinna zlozka lieku dovoluje??? ja som pri ixeli bol dokonca nad hornou hranicou...ale samozrejme sa najskor porad s lekarkou...toí je prvorade.

elesar

ALEX...mohla si najskor vyskusat prirodne AD, nie hned syntetiku, no co uz. ja som bral ixel, pomahal mi tak 50 na 50, co znamena, ze ked pomahal, tak pomahal a ked nie, tak nie :))) inak povedane, sice ma "zastabilizoval", ale aj tak som mal niekedy derealizacie, unavu, dokonca aj depresie...len som sa z nich vedel vyhrabat skor ako bez liekov.
rivotril je anxiolytikum a doktor ti ho dal na zvladnutie prechodneho obdobia, kym sa ti ucinna latka naakumuluje v mozgu. ja som bol na jednej tabletke skoro 2 tyzdne a to som myslel, ze umriem, tak mi bolo zle (samozrejme rivotril som si nedal, lebo som taky hrdina, co sa vsetko snazi zvladnut bez liekov :))). az po zvyseni davky mi bolo lepsie, ale nie uplne dobre, tak mi doktor supol este jeden a asi po roka som fungoval na 3 tab. denne. ale ako vravim, aj tak mi niekedy byvalo zle. no a ked som objavil toto forum a poprecitoval si vsetky rady, po polroku som zacal ixel znizovat az som ho uplne vysadil. pytas sa ako mi je teraz??? celkom v poho, len sa stale presviedcam o tom, ze neviem zvladat stres. akonahle pride stres, je mi horsie a dam si nejake prirodne AD (5-htp hlavne)
...no a na zaver...pre mna su prirodne AD plnohodnotnou alternativou k syntetickym AD + maju nejake bonusy - neskodia a papam ich len ked potrebujem, nie stale.

brunovič

A prosím Vás, viete mi niekto poradiť za akú dlhú dobu by mohol zaučinkovať ten Elontril? Ja ho mám v kombinácii so Seroxatom, predtým som mal kombináciu Seroxat-Mirzaten. Je tu niekto kto má tiež túto kombináciu(Seroxat-Elontril).
dík
B.

lečo

RNG, chcel by som ta poprosit o informáciu ohladom potravinoveho doplnku 5-HTP, ktorý je tu na fore spomínaný. Mám depresie a panické poruchy, prestal som brať AD a chcel by som skúsiť niečo na prírodnej báze, tiež niečo na posilnenie organizmu, lebo sa cítim veľmi slabo a vobec nepocitujem hlad. ďakujem za odpoveď

RNG

Ixel znizuje zachyt serotoninu a norpinephrinu=tak ako st Johns Wort .
.....
Rivotril(Clonazepam) robi to iste pre GABA, takze doplnok GABA by mal ten isty efekt.
To samozrejme bez skodlivych ucinkov a navykovosti a ucinok by bol prakticky okamzity, SJW zaberie za hodinu, ked zoberies 3 kapsule(samozrejme pre dlhsie branie potom staci 3x1 alebo 2x1 , pripadne nic, ked necitis potrebu.
To iste je na GABA. 2x750 mg zaberie okamzite, ale neskor by som isiel na nizsie davky napr Gaba komplex, proste minimum, co potrebujes aby zabralo.
No a samozrejme lecitin, mineraly na kosti(tj aj nervy) a vitaminy B podla potreby(stress-B a lebo B-100)

ooo

beriem ich ráno nalačno... pretože ja odkedy mám posledných 6 týždňov tieto úzkosti, tak nie som schopná raňajkovať... až okolo desiatej sa mi podarí nasilu niečo natlačiť... z liekov mi nie je zle

alex1

ooo ja verim ze ti to pomoze aj tebe aj mne a vsetkym ostatnim ved si predsa takyto zivot nezasluzime je podstatne ze zme si uvedomili ze nieco nieje v poriadku a chceme stim nieco robiť.

ooo

Alex ja som brala AD dva roky a bola som v pohode, kým som ich brala. Len potom som ich vysadila, vrátilo sa mi to, takže ich teraz beriem znova. Tie isté, ale nie a nie zabrať...

alex1

Pre ooo.Pisala si ze si brala AD 2 roky tie ti nepomohli ako si natom.Lebo mne doktor povedal ze uz za 5-6 dni sa budem citit o kusok lepsie ale ked som si vybrala lieky v lekarni hned som jeden na lacno zedla a ostalo mi zle od zaludka .Precitala som si letak od liekov a tam sa pisalo ze sa uzivaju po jedle.Ale ja verim ze sa z depresie dostanem a nikdy sam neverila ze sa to moze stat aj mne ved vzdi som bola silná a skazdim problemom sam si poradila sama.