Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Zaujímavé video www.youtube.com
Zdenka, môj návrh nie je extrém. To, že si z toho dokážeš predstaviť extrém, je druhá vec. Ja som o extréme nehovoril. Nebudem sa niečomu vyhýbať len preto, že to je vo veľkom množstve jed. Ak mi niečo pomáha v malom množstve, nevidím dôvod sa tomu vyhýbať. Ak by malé množstvo nebolo pre mňa prínosom, nemám dôvod to ďalej užívať. To je zákon rozumu, ktorý tu preferujem. Ak ma chceš hodnotiť, tak ma hodnoť v globále.
biotin(B-7) je dobry na plet a cukor v krvi hlavne. Ja ako cukrovkar beriem 10 mg denne na odstranenie moznej periferalnej neuropatie. Ze pri tom budem naviac aj krasny , to je ten "obavany bocny ucinok" potravinovych doplnkov, hehehe.
Biotín
Signály nedostatku biotínu
-málátnosť
-depresívne rozladenie
-sivá sliznica úst a hrdla
-kožné problémy, vypadávanie vlasov
-vyčerpanie
-únava
-bolesti svalov
-nervozita, podráždenosť
-šupiny
Je dôležitý pre:
-metabolizmus tukov a sacharidov
-zdravú peknú pleť, vlasy a nechty
-svalové bunky
-hladinu cukru v krvi
-energiu pre mozgové a nervové bunky
Stabilizuje hladinu cukru v krvi, ktorá je dôležitá pre nervové a mozgové bunky. Ak máme teda nízku hladinu cukru, sme nervózny, podráždení, bojazliví a unavení, máme DEPRESIE. Pri velmi nízkej hladine si môžeme privolať nervové zrútenie. Je potrebný pri tvorbe hemoglobínu.
Žĺtok, vlašáky, mandle, huby, špenát, mrkva, paradajky, kapusta.
Produkuje sa v čreve, ale ak je črevná flóra poškodená ( kocka cukru, pohárik alkáču, tabletka antibiotika), tak sa neprodukuje. Znaky porušenej črevnej flóry sú, hnačky, zažívacie problémy, zápchy, vetry, zápach z úst, vypadávanie vlasov, kožné problémy, zapáchajúca stolica)
navy,kazdy zavisly zacal s jednym denne. a ked uz ide o rozumnost alebo nerozumnost ludi tu na fore,k tomu sa nejdem vyjadrovat,z etickeho hladiska citim povinnost pred podobnymi experimentami varovat,aj vzhladom na to,ze som farmaceut.
okej, kľud, Navy tramadol berie, ja ho brať nebudem, liekov sa bojím, takže každý sa rozhoduje sám za seba...
Fidorka, to čo Ty robíš je dosť aj na zdravého človeka, nie to ešte postihnutého depresiou. Tak inak robota nie je zlá vec, hlavne keď aspoň trochu baví, alebo aspoň neprekáža. Vieš, ja som to myslel tak, že keď už máš tú depresiu, tak by si si mohla odpustiť aspoň tie zaváraniny, ak by sa Ti uľavilo. Však aj my máme v záhrade trávnik, a nie paradajky. Raz za týždeň to prejdem sekačkou a mám to. Čo ty na to?
Zdenka, asi si si nevšimla, že som napísal max 1 denne. To som napísal práve preto, aby sa nevytvorila závislosť, a v prípade serotonínu serotonínový efekt. V takejto dávke sa jedná o rozumné využitie schopnosti tramadolu. Zdenka prepáč, ale myslel som si, že sme rozumný ľudia, ktorý sa dokážu ovládať. O tramadole tu už bola reč, aj o tom, ako ho musel Luciano prestať brať, lebo už bral neúnosné množstvo, aj o tom, ako niektorí lekári bezhlavo predpisujú tramadol bez toho, že by ich zaujímala nejaká závislosť pacienta na ňom. Keďže som počítal s tým, že sme rozumný ľudia, ktorí si uvedomujú možné riziká pri nerozumnom užívaní tramadolu, navrhol som túto alternatívu. Ak si ale myslíš, že tunajšie osadenstvo nie sú rozumný ľudia, tak sa svojej rady vzdávam. Ľudia, neskúšajte tramadol, lebo čo keď mu nedokážete odolať, aj keď budete vedieť, že vám závislosť na ňom ublíži. Kurník šopa. To ste fakt takí neschopní, že si nedokážete určiť hranicu, za ktorú nepôjdete, alebo si to myslí len Zdena a jej podobní?
OOO. Sústreď sa viacej na svoj rozum, a menej na svoje emócie. Dosť to pomáha.
pre ooo-tramadolu sa vyhni,len zle informovany laik ho moze takto zneuzivat ako navy. tramadol vyvolava zavislost a navyse podobne ako antidepresiva inhibuje vychytavanie serotoninu,takze sa nesmie uzivat s antidepresivami pre riziko vzniku serotoninoveho syndromu s moznymi vaznymi nasledkami.
fidorka-ak nepomahaju jedny antidepresiva,treba vyskusat dalsie,ktore sadnu.takisto plati-neskusat tramadol,poznam pekne mnozstvo fetakov,ktorym tramadol zobral normalny zivot.nikde nie je napisane,ze ked ho skusis,dokazes ho brat len obcas alebo raz denne.preco vam rovno navy neporadil raz za cas si slahnut amfetamin alebo koks..?