Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ooo

Alex skúsenosti s týmto konkrétnym liekom nemám, ale počítaj s tým, že kým ti AD zaberú, tak to môže trvať od 2 do 6 týždňov... ja čakám už štvrtý :)

alex1

Dnes som bola prví krat u psychiatra.Povedal mi ze niesom leniva ako som si dlho myslela ale chora na depresiu.Predpisal mi lieky IXEL a RIVOTRIL mate niekto skusenosti stímto liekom .Prosim poradte Pan doktor bol velmi milí a povedal ze som mala prist uz davno ale ze mi vie aj tak pomoct co som velmi rada.

ooo

ja som brala AD dva roky a nepribrala som ani gram... v prípade, že sú psychické poruchy vážne a ľudia berú kvantá liekov, tak vtedy možno uvažovať o tom, či sa z nich priberie... mala by si ísť psychiatrovi, on zhodnotí, či je to na liečbu u neho alebo inde...

face of agony

Strieda sa to s pracovitostou? Je to velka aktivita? No s liekmi je to tak, ze u kazdeho je to viac-menej individualne. Ja som z nich dost pribrala. Ale tam boli aj ine veci, to nemuselo byt IBA z tych liekov. Ale tak napriklad z takeho welbutrinu sa ma udajne chudnut.

alex1

Dakujem za radu ale uz je to neznesitelne uz nevladzem ani rano vstat z postele.Dlho som si myslela ze som len leniva ale ta lenivost sa striedala s pracovitostov a tak do okola az teras nedavno som pochopila ze to nieje lenivos ale nieco ine co musí posudit lekar tej unavi dako viac a viac pribuda .A ako je to z liekmi.

face of agony

Alex, ja by som najskor isla ku psychologovi a ten posudi, ci treba lieky. Ale ak je to uz neznesitelne, tak rovno ku psychiatrovi.

alex1

Asi pred týždňom som písala ze sa necitim dobre clupka mi odpisala ze trpim depresiou co si uz aj sama pomaly uvedomujem ale teraz neviem ci mi staci ist k psychologicke alebo psychiatričke.Prosim vas o radu a co lieky antidepresiva pomahaju a nepribera sa od nich lebo ja poznam tri zeni ktore su psychicky chore a strasne pribrali od liekov a ja uuz takto trpim nadvahov.

face of agony

Ja som ho brala niekolko mesiacov. Je to to iste (ak si to nepletiem) ako wellbutrin, len iny vyrobca. Na mna to malo celkom dobry ucinok (v porovnani s inymi), praveze on by ta mal aktivovat.

brunovič

Máte niekto skúsenosti s novým liekom Elontril? Ževraj okrem serotonínu využíva hlavne dopamín a noradrenalín, tak by som chcel vedieť ako to posobí. Nemáte potom problémy so spánkom?