Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

ooo,vies na cim som ja rozmyslala,skus si kupit kozie tablety,tie tiez obsahuju vit.sk.B...susene mlieko ktore dobre vplyva na nervovu sustavu...bola tu uz taka tema...najdi si ju a najdi si potom tu stranku o tych tabletach...skus aj to,za to nic nedas...ja som si ich tiez objednala,aj zacala som pit mlieko,len nebudem ho mat stale k dispozicii...tak musim prejst na tablety/hoci velmi nerada/priala by som ti aby sa ti uz konecne polepsilo....

hajnik roman

AHOJTE. Po precitani prispevkov depresia by rad sa aj ja podelil s mojim pribehom.Som vybusny typ ale sa da to kontrolovat.Jedneho dna som pocitil v tele zmenu ,negat.,kazdou minutou som bol nervoznejsi pesim.,a nevedel som ovladat..hotovy pripad pre doktora ktory by mi dal tie prasky a moj zivot by uz isiel dole kopcom.jedneho dna som stretok kamosa a on mi odporucil lekara, ze on mi pomuoze co sa i tak stalo.Vosiel som knemu milo ma privytal a pokecali sme si ,potom som si isijel lahnut na postel a zacal sa dijat zazrak. Najskuor mi povedal ,ze mam jednu nohu dlhsiu ako druhu ,co beznymi ocami to nevydime ,pozrel sa mi na celu anatomiju kosti a ako spravny chiropraktyk mi ponapravoval vsetko,co som nemal na mieste to napravil.To je vsetko..prekvapene pytal som sa ho.Ano a este ukazl mi mapku ludskeho tela a upozornil ma na jednu vecicku ktoru som si potm nastudoval MERIDIANY a ako nato cvicit. HOvori vam to nieco?Uz nie som taky nervak po napraveni mojich kosti ,zmena jedalnicku{70 percent som znizil masite jedlav mojom jedalnicku. uprednostnujem len kura},sperky co som zboznoval zlato ,striebro vymenil na umelu hmotu {kov narusuje nervovu sustavu,a preto sme i nervoznejsi viac nez treba} a poradil mi cviky na meridany ktore mi kazdy den za-beraju 30 minut a za ten cas {ktori planujem si predlizit}si precvicim vsetkych 12 meridianov .Je to suprer pocit zit bez depky -{a ked tak kontrolovatelna a do hodiny odstranena},praskov a doktorov.Doktorom sme mi sami ,kto pozna lepsie nase telo ako mi.Takze mila naty a vsetci ostatny, vsetko je v tebe-vnas len pocuvaj-t svoje telo a pitaj sa co si prosi ....

washita

Ja som mala podobne problemy s depkou. Bolo to strasne. Vtedy mi hodne pomahalo, ked som isla von na prechadzku. aprich8dzalo to skoro rano. Potom som si povedala, ze musim s tym nieco urobit. A tak som zacala pit medovkovy caj. Brala som magnezium a calcium a zeleyzo a vit. B komplex. Vtedy som sa citila dobre. Pripadne som pozuvala medovkove listy. Prajem vela sil a vitazstvo nad depkou.

Navy

Mjanik. Jasne že sa dá všetko ovlyvniť. Ale zatiaľ ešte nie sme taký supermani, aby sme dokázali odstrániť akýkoľvek problém. Niektoré problémy dokážeme len zmierniť, alebo vôbec s nimi nepohneme. Ak by sa všetko dalo vyriešiť k plnej spokojnosti, tak by žiadne problémy neexistovali. Nevolá sa tento bezproblémový svet Raj?

ooo

mjanik, keby som vládala, tak by som šla aj na akupunktúru, ale keď nie si schopný sa pohnúť z postele, tak...

ooo

čím dlhšie beriem ten cipralex, tým mi je horšie... normálne tomu prestávam rozumieť... myslím si, že mi ich treba vymeniť alebo čo, ale doktorka trvá na tom, že zaberú... včera mi pridala Coaxil na noc... ja som taká slabá, že mi pri umývaní zubov vypadla kefka z ruky, chce sa mi len plakať a zúriť, nič iné nevládzem a mám pocit, že sa z toho nikdy nedostanem

Navy

Ooo. To že ti je mizerne moc neovlyvníš. To, čo môžeš ovlyvniť je zaťaženie organizmu. Ja keď mi je zle sa snažím míňať čo najmenej energie, aby ostalo na samoreguláciu organizmu. Cítim, že to je v tom momente najlepšie riešenie.