Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

mjanik

navi-jasne ,že sa dá moc spraviť,prvý krok znamená začať sa liečiť,lebo keď budeš nečinne sedieť a čakať na zázrak,zázrak sa iste nestane.Aj väčšie množstvo chorôb sa dá postupne odstrániť,treba začať tými najvážnejšimi a postupne ich odstraňovať ,keď odstrániš väčšie choroby,tie drobné postupne zaniknú samé,silné orgány postupne ozdravia celé telo. Treba postupne upraviť funkcie jadnotlivých orgánov a tým sa vyliečí celé telo!

[zruseny12]

no to normalne by bolo 100xlepsie....ale ked ine nie je tak aj susene je ok...zelam ti aby ti to konecne zabralo...pekny vecer ti prajem...

ooo

mariaa ďakujem, pozrela som si to... skúsim zohnať "živé" kozie mlieko u nás, keď nie, tak si objednám to sušené

[zruseny12]

Navy,pozri sa na tu stranku,a co z kozy by ti nechutilo mlieko?...:0))))......mozno sa najde nejaky cap,co ho doja...:0)))).....

[zruseny12]

ooo,pozri sa na tuto stranku
www.mliekoshop.spol.sk
ja som si ich objednala,ale zacala som pit mlieko kozie a robi mi to velmi dobre...
tak som si objednala tablety...lebo stale nebudem mat moznost pit kozie mlieko...

ooo

kozie tabletky? a načo to je mariaa? tebe pomáhajú? už som o nich počula, len si teraz neviem zatriediť informácie...

Navy

Mjanik, prečo si myslíš, že sme poniektorí tu nevyskúšali akupunktúru? Ja som ju napríklad vyskúšal už pred 25 rokmi, a bez najmenšieho výsledku. Ak máš ale pocit, že to nebol dobrý odborník, tak mi nejakého zožeň. Ak mi pomôže, tak to platím ja, a ak nie, tak ty. Súhlasíš?