Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Cakam na dodavku gravioly, mulungu , sarsaparily. ed dojde sem, okamzite ju poslem na Slovensko.
Z niektorymi bylinami je problem, lebo su podstatne narastajuce odbyty a obmedzene zdroje.
Tieto vsetky su divo rastuce a indiani ich zbieraju v pralesoch.
Ľudia, kto z vás skúsil GABU od -odkaz odstránený- ? Malo by to odstraňovať napätie a úzkosť. Funguje to ako anxiolitiká, len to je prírodné.
RNG, máš nejakú informáciu o tom, či už je v predaji mulungu?
FACE máš peknú stránku :) teraz som prišla domov, tak sa mi nechce ju študovať, ale zajtra mrknem na to :) Brunovič a robíš aj niečo iné okrem brania liekov?
Ahojte, ja už začínam byť zúfalý, beriem asi rok všetky možné lieky , ale nič mi nezaberá...začínam byť skeptický, či mi vobec niečo zaberie.Je tu niekto, kto má podobný problém, aby som v tom nebol sám...dík.
B.
Alex, o svojej chorobe sa dozvies napriklad aj tak, ked si vygooglujes depresiu. Mas tam kopec informacii. Ale vsade je v podstate to iste. A ak sa ti nechce hladat, tak mrkni na moju stranku - www.newlife.webgarden.cz - su tam nejake stiahnute clanky (nie vlastne), takze to iste co najdes na nete.
Ziadne mlieko nie je pre ludi. Iba materske. Mlieko velmi zahlienuje organizmus. To sposobuje nachladnutia, astmu, tuberkulozu, zapal pluc a ine. Obsahuje fosfor, ktory je silne kyselinotvorny. Ovela lepsie je prijimat vitaminy skupiny B z niecoho ineho. Velmi dobre je tiez pivovarske drozdie (pangamin).
ja už asi skonám pred týmto poítačom len en to sedím a čakm nejkú dobru radu. Boli má hlavne to, že o čo je mne hršie , môj manžel má o to lepšieu náldu, na kvláesoch a ide mi to manervy, jeho sa to netýk, vyhrsváva si tu na klávsoch. Ale nech veď už idem spať. Ahojte.
Ach ľudia tak mi je zle tá depka ma totálne zničí.dnes ceký deŃ BEDIEM MRôZNEN SEDATíVNE A ORášJ´KY NA SPANIE LEN ABY NIE čO MOHOHO. mnOJE TI HNUS, a zsjtra má prísť návštea. Je to skutočne na bláznenie, pora´dte čo mám užiť aby som bolq fit,
Fidorka.
Mjanik, neodpovedal si mi na otázku, či súhlasíš! Tvoja rada je veľmi všedná, a hádam ju pozná každý na svete. Mňa by skôr zaujímalo, ako by si postupoval, keby Ti medicína nemala čo ponúknuť, lebo si už vyskúšal všetko, keby si z veľkej väčšiny mal mal vyskúšané alternatívne postupy, psychologické postupy, preskúmané najnovšie vedecké poznatky, vyskúšané vlastné postupy, a mrcha choroba furt nič. Drží sa ako kliešť. Včul buc múdry. Len tak pre zaujímavosť. Liečim sa 30 rokov.
Pre HAJNIK ROMAN porad mi prosim tie cviky na meridiany a kde sa o to vsetkom dozviem viac.