Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

fidorka 2

Navy prepáč že som sa pomýlila, tá vďaka za ponuku PATRILA 000. Už sem viac nebudem písať, lebo sa dopúšťam samých chýb. Majte sa dobre.

Veve

Ahojte
Navy presne písal(a)to čo som ale teraz prežívam...o utrení.Aj ja som si svoje prežila. Liečim sa na panickú poruchu úzkosti a vposlednej dobe mám menšie depky.Z čoho?Je to skôr z rodinn.prostredia.mám takmer polročnú krásnu dcérku, skvelého priatela ale momentálne nemôžeme žiť spolu.Bohužial priatel má dlhy ktoré sú veľké a my by sme radi mali nejaky podnájom.Je to hrozné ale drží ma našťastie Viera v Boha a moja dcérka.
Viem čo je to utrenie a niekedy by som si priala tiež zomrieť aby som takto už netrpela.Ale na druhej strane utrpenie má svoj význam...veď aj Ježiš trpel a vďaka svojmu utreniu nás zachránil.

Navy

Fidorka, ja som ti dal nejakú ponuku? Čo si pamätám, tak naposledy som ti hovoril, že nemusíš zavárať. Ale to už bolo dosť dávno. V Tvojom prípade vidím len jednu možnosť. Otupiť utrpenie najlepším možným spôsobom. Aký to je? Zisti si, ak už si ho nenašla. Pod tým utrpením som myslel zmes správnej psychologie a piluliek. Trpme a vydržme to.

Navy

Každý, kto trpí viac, než je preňho únosné, túži radšej zomrieť. Ale ja hovorím: vydržme to, aj keď je nám blbo. Možno má naše utrpenie nejaký význam do budúcnosti, a ktorom zatiaľ nič nevieme. Možno sme z pohľadu budúcnosti hrdinovia, ktorých zadosťučinenie tunajšieho utrpenia len čaká a neminie. Čo my vlastne vieme o budúcnosti a o zmysle utrpenia? Čo keď mnohým veciam ešte nerozumieme, lebo nám nie sú zviditeľnené? Čo mi vlastne vieme o živote mimo tento pozemský svet? Ak sa nám niečo nejaví ako realita, znamená to, že to realita nie je? Potom by nemohol byť realitou ani svet, čo nás obklopuje, pretože mne sa ako realita nejaví. Napriek tomu ho za realitu považujem, aj keď ho tak nevnímam.

fidorka 2

Navy ďakujem za ponuku, ale ja som už stratila aj poslednú nádej, a čakám už len na koniec. Prežila som veľa zla a málo dobrého a preto si myslím, že už som bola dosť dlho na tomto svete, a každý ďalší deň je už len prídavok.

ooo

Fidorka, tak skúsme spoločne niečo robiť s tvojím stavom... čo keby sme ti pomohli...? len musíš najskôr ty chcieť niečo s tým robiť...