Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

ooo,aha tak to je ine....mne neprisiel potvrdzovaci mail....ja som tiaz pocula same chvaly na tie tablety,radsej by som pila mlieko,ale ked ho nemam tak aj tablety postacia....tak potom vela stastia v uzivani...a nech vam pomozu tebe aj mame...

ooo

MIREC tak to vyzerá celé dosť čudesne, peniaze jej nedávaj, bohvie načo ich chce. Možno bude aj lepšie, ak sa na nejaký čas teda rozídete, možno sa uvedomí. Ale mala by íst psychiatrovi aj psychológovi, to rozhodne

mirec33

Maria a ooo,dakujem Vam za vas nazor. Dievcata,neda sa s nou o tom rozpravat,ona nechce.Pohadali sme sa a vraj sa psychicky zrutila.Po kazdej hadke sa rozideme.Teraz berie lieky,chce to dat dokopy len ak jej dam peniaze.Citim sa blbo,ze budeme spolu len ak dostane to co chce.Pisal som jej,ze sa porozpravame a ona ze ok,ale dones mi peniaze. Ja mam 27 a ona29 ale toto mi ziadna nikdy nerobila. Neviem co si mam o nej mysliet.Berem to,ma depresie,ale neviem naco toto robi. Dievcata a este raz dakujem.

ooo

Maria ja som si to objednala cez net a normálne mi prišiel od nich mail, že objednávku prijali, takže čakám :) dokonca aj mama si objednala, sa jej to pozdávalo, tak ideme skúšať

[zruseny12]

Mirec,ja sa moc k tekymto veciam nerada vyjadrujem,lebo to je len vasa vec,ale urcite jejhadky neprospievaju,ty jej musis ukazat,ze ju mas rad atd.a pomoct jej...peniaze by jej tazko pomohli,jedine,ze je vycurana a chce len s toho tazit/ale ja ju nepoznam tak to nemozem tvrdit,ze chce len zneuzit chorobu na to aby od teba pytala peniaze/ako pise aj ooo,musis sa s nou porozpravat v klude....vela stastia prajem....

[zruseny12]

ja som si objednala tento tyzden po telefone aj som sa rozpravala s tou pani,co to posielaju...asi to chvilu trva,a ako si objednavala?lebo ja aj cez mail a ked mi nic nechodilo ,tak som tam zavolala a ona mi povedala,ze nic neprislo ziaden mail z objednavkou...tak teraz som zvedava...

ooo

MIREC no, istotne to nič nevyrieši. Prečo sa hádate? Nemá to z toho? Skúste sa v kľude porozprávať. My sme sa s priateľom teiž hádali ako blázni a takto to skončilo so mnou... a o blbosti, nikam to neviedlo, teraz sme si to v kľude vysvetlili a fungujeme ako normálni ľudia. Ak má depresiu, tak na to musíš brať ohľad... bola u psychiatra?

ooo

Mariaa aj ja som si objednala tie tabletky, ale akosi nechodia a už je to aj týždeň hádam...mlieko sa u nás nedá zohnať

ooo

NAVY rada by som... ale zatiaľ som v takom stave, že mi komunikáciu s ľuďmi tu dosť pomáha a potrebujem ju... a dnes je hororový deň od rána