Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

mirec33

ahojte,chcem sa Vas opytat na vas nazor. Priatelka ma depresie a bere daake lieky,lebo sa casto hadame za to,ze ziarli a neveri mi. Pri posledne hadke mi povedala,ze chce peniaze,ako odskodne,ze trpi.Je to podla vas normalne. Pre klud by som jej tie peniaze dal,ale myslim si,ze tym nic nedosiahneme a klud bude zase len na chvilku. Napiste svoj nazor. Dakujem

[zruseny12]

no,ooo ja som si uz objednala tie kozie tablety na kosti....a vies asi mi kozie mlieko fakt pomahalo,lebo ked som ho zacala pit tak som zacala na sebe citit zmeny k lepsiemu,a nemala som po vypiti ako niekto vravi hnacku ani krce nic....bola som v pohode...ale uz ho nepijem,lebo nemam mlieko cerstve...pokus sa ooo,si ho zohnat za to nic nedas....vyskusaj ho...

Navy

Ľudia,prestaňte prežívať depresiu, a vôbec všetko nepríjemné. Úplne stačí takéto veci registrovať. Prežívajte len to, čo je príjemné.

ooo

Ani ma nenapadlo, žeby som chcela zomrieť... to nie, nie a nie... spravím hocičo, vydržím hocičo, len zomrieť nie... je taká pesnička, že Výhledovie budeme všichni šťastni... tak to si spievam

roni

Fidorka, viem že ten príspevok z nedele si písala už pod vplyvom sedatív. Radšej sem píš, napíš ak chceš všetko čo ťa trápi pokiaľ chceš písať o svojom súkromí. Nezáleží na tom že robíš chyby v písaní, práveže sa dá dobre odhadnúť tvoj stav. Väčšina depresií je ozaj z toho, že v našom živote nie je niečo v poriadku, či už v rodinných alebo pracovných vzťahoch. Ak už tvoj vzťah s manželom je ozaj taký že sa to nedá vydržať, nie je neskoro sa rozísť, ale na to potrebuješ veľa síl a preto v prvom rade sa musíš aj nasilu vzchopiť, nedopovať sa Neurolom. Nakoniec, keby si mu radikálne oznámila, že práve ty sa chceš rozísť, je celkom možné že by zmenil správanie. On možno využíva len tvoju slabosť.
Tak radšej píš, aj dievčatá ako ooo ti chcú poradiť a pomôcť.