Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Dakujem pekne...ale aj tak mam chut sa opit...ja ale nepijem.:) Este mame aj nejaku krizu ci co?? Tak sa na neho hnevam...tolko si necham a potom sa to vo mne nakopi...ze neviem co s tym hnevom, ziapat na neho aj celu jeho rodinu??
oprava-lekarni
Skus brat na stress B-komplex Forte v lekrni kupis...a jest potraviny bohate na B-vit.velmi to pomaha na pohodu...
Ahojte, viete mi niekto poradit. Prihlasila som sa na vysku, ale mam choreho manzela neuroza, problemy (vazne) s okom. Mam z toho depky, nespim poriadne...AD som dobrala teraz mam len potr. doplnky. Neviem co mam robit...vykaslat sa na to???
No veru hej, depkárov a úzkostých a panických je nás stále viac... je to moderné teraz :)človek tak ide po ulici a má pocit, že všetci sú šťastní a spokojní a že on jediný trpí, ale na týchto fórach zisťujeme, že sú nás kvantá... Emma veru láska hory prenáša, ja som na začiatku prvej liečby bola zaľúbená do môjho súčasného frajera a znášala som to všetko trpezlivejšie a lepšie, lebo som mala myseľ inde...
ahojte, dlho som tu nebola,myslela som ze uz vsetko bude OK. Nasla som si noveho priatela a tym sa mi o dost polepsilo ale presli 3 tyzdne a zistujem ze sa to nejako vracia spat. Len som vam chcela povedat ze mi veeeelmi pomohlo nemyslet na to jak mi je alebo ako by bude (zle) tak to skuste aj vy. Nijake lieky neberiem.Skusala som len Sedatif PC a Passedan ale vobec mi to nepomohlo. Takze teraz neberem nic a skusam to pozitivnym myslenim. tak drzim aj vam palce :o)
Mirec, nechcem nikoho sudit, ale keby mala riadne depky tak peniaze su to posledne po com by isla lebo su aj dolezitejsie veci na svete ked si v zlom stave. Pripadne neberie aj nieco ine na co by tie peniaze potrebovala?
Ludkovia, som na tomto fore 1x a precitala som si zopar stran. Tiez ma uz par rokov trapia depky+panicka porucha, beriem lieky (momentalne cipralex a welbutrin) a striedaju sa mi pekne dni s tymi zamracenymi. Vase odpovede mi aspon trosku pomohli a dodali silu dalej s tym vsetkym bojovat. Depresia je asi diagnoza na cely zivot s lepsimi a horsimi obdobiami - treba si tie lepsie vychutnat a tie horsie proste prezit, ved bude aj lepsie. Ako vidim podla odpovedi, je toho strasne vela :-(
no veru.. nik tu nie je..
ani ja.. ja som sa flakala vo vysokych horach posledny vikend. zmakla som zasa raz moju vyskovu fobiu a 3770m wildspitz v rakusku druhy najvyssi kopec padol :))
bolo to uzasne.. super som prevetrala hlavu.. aj "depresia" z peripetii lasky sa znacne zmiernila.
uzivajte este leto, naberajte silu.. na jesen sa zide :o)
milena...mozes sa pozriet na tuto stranku
www.mliekoshop.spol.sk
tam by mal byt kontakt a produkty ake si mozes objednat....ak nenajdes,tak napis a ja ti napisem telefonne cislo kde si to mozes objednat....