Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
rena,snazim sa nepodlahnut,ale keby som zacala mat cierne myslienky urcite lahko do toho spadnem...ale mam tiez blbe dni,kedy ma nic nebavi atd.ale je to vacsinou s toho,ze ma nieco boli...kosti klby...nohy...niekedy nemozem ani stat na nohach...jaj je toho vela...
ooo,nemozem lebo nevladzem robit 12hod./vies ako som na tom mam tetaniu chyba mi vapnik...
mam dceru ktora nema napr.teraz cez prazdniny kde ostat
je vela dovodov..preco nemozem...
rozmyslala som,ze budem chodit na nocne,nemozem,lebo v noci musim poriadne spat,a uz aj je najnovsie podmienka-aby clovek bol odolny voci stressu...a to ja nie som..koli tomu vapniku ako my chyba...
ooo: najprv na skolu pri manzelovi neviem ci to pojde...aj na manzela, nejak sa hadame...mam z toho depky a tych by som sa chcela zbavit.:))
mariaa: preco nemôzes do prace? Ani depke nepodlahni ak to ide, pozitivne mysli.
Mariaa a prečo nemôžeš ísť do práce?
:) Mariaa mňa štve len to, že mám úzkosť, nič iné... a nemyslím, žeby vznikla z toho, že ma niečo štvalo predtým
rena.inak ja nemam depresiu...neberiem ani AD...ale urcite ma stve vela veci,len este nejak depresii nepodlieham...zatial...
ide to,ale mna stve,ze nemozem ist do prace...
RENA a vykašlať sa na čo? Na školu, manžela či na depky? :)
Aspon by som na chvilu zabudla.:(( ale nepijem.:)) A ty sa mas ako?
myslis,ze by ti to pomohlo?keby si sa opila?bolela by ta s toho len hlava..:0)))).....