Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Mam riadnu depresiu. Co mam robit? Potrebujem hovorit so psychologom, ale viete, ako to je. Nemam termin:((

RNG

andrejka, rybaci olej je jedlo, nie liek a berie sa v gramoch.
Inac napr losos obsahuje 12 % oleja na vahu, tj ked zjes 100 gramov, dostanes 12 gramov oleja.

andreab

RNG:takze to nemam brat? nechapem a som zmetena, preco potom taketo vysoke davky su volnopredajne este aj v supermarketoch ak su nebezpecne? co mi teda radis?

RNG

andrejka, ta davka bola 15 gramov, ktoru neradim prekrocit
Data v literature hovoria o krvacavosti pri davkach 30 GRAMOV omega 3

andreab

RNG mam na teba otazku: v zime si mi radil na fore uzkosti a panicke poruchy uzivat omega 3, ja som zacala brat tu v uk Cod liver oil 550 mg, obsahuje to vitamin A, vitamin D, cod oil 550 omega 3 155mg,- EPA 72mg,a DHA 57mg. nie je to vysoka denna davka? pretoze na inom fore si pisal ze denna davka ma byt tak do 15mg. Nizzie davky tu totiz nie su. v knihe som sa nedocitala aka ma byt denna davka, a obavam sa aby to nemalo vplyv na moj organizmus, kedze neznasam AD, a vsetky lieky maju na mna vedlajsie ucinky. Prosim ta odpis mi a vysvetli. Dakujem

hmmmmmm

ja mam momentalne asi prvu velku depku vo svojom zivote.mam sto chuti zomriet nic ma netesi...ani jest mi nechuti bojim sa ze skoncim v nemocnici...viete ide o problemy vo vztahu..ale tak co narobim :( ziadna nevera ani nic podobne za tym nie je proste len ponorkova choroba a mna to nehorazne zoziera

palma111

Ahojte ludkovia, dlhsie som nestihala prispievat,vela prace,vybavovania a dovol. ako si nazivate, hlavne elessar, navy a zdravim aj mariu, rencu a face...Mam sa vyborne...Idu na mna obcas neprijemne stavy, ale nevenujem im pozornost, lebo su z vycerpania, niekedy z nevyspatia po nocnej alebo tak, viem, ze ked prejdu, myslim uplne inac,odkedy som sa pozviechala som stastnejsia nez kedykolvek predtym.Drzim Vam vsetkym palce a zdravim Vas...A specialne RNG samozrejme...