Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Mam riadnu depresiu. Co mam robit? Potrebujem hovorit so psychologom, ale viete, ako to je. Nemam termin:((
andrejka, rybaci olej je jedlo, nie liek a berie sa v gramoch.
Inac napr losos obsahuje 12 % oleja na vahu, tj ked zjes 100 gramov, dostanes 12 gramov oleja.
andrejka, ta davka bola 15 gramov, ktoru neradim prekrocit
Data v literature hovoria o krvacavosti pri davkach 30 GRAMOV omega 3
RNG mam na teba otazku: v zime si mi radil na fore uzkosti a panicke poruchy uzivat omega 3, ja som zacala brat tu v uk Cod liver oil 550 mg, obsahuje to vitamin A, vitamin D, cod oil 550 omega 3 155mg,- EPA 72mg,a DHA 57mg. nie je to vysoka denna davka? pretoze na inom fore si pisal ze denna davka ma byt tak do 15mg. Nizzie davky tu totiz nie su. v knihe som sa nedocitala aka ma byt denna davka, a obavam sa aby to nemalo vplyv na moj organizmus, kedze neznasam AD, a vsetky lieky maju na mna vedlajsie ucinky. Prosim ta odpis mi a vysvetli. Dakujem
p.pribisova a ake lieky beriete?? ja beriem rivotrol ale ze je navykovy to je iste,mne chyba hormon serotonin
ja mam momentalne asi prvu velku depku vo svojom zivote.mam sto chuti zomriet nic ma netesi...ani jest mi nechuti bojim sa ze skoncim v nemocnici...viete ide o problemy vo vztahu..ale tak co narobim :( ziadna nevera ani nic podobne za tym nie je proste len ponorkova choroba a mna to nehorazne zoziera
Ahojte ludkovia, dlhsie som nestihala prispievat,vela prace,vybavovania a dovol. ako si nazivate, hlavne elessar, navy a zdravim aj mariu, rencu a face...Mam sa vyborne...Idu na mna obcas neprijemne stavy, ale nevenujem im pozornost, lebo su z vycerpania, niekedy z nevyspatia po nocnej alebo tak, viem, ze ked prejdu, myslim uplne inac,odkedy som sa pozviechala som stastnejsia nez kedykolvek predtym.Drzim Vam vsetkym palce a zdravim Vas...A specialne RNG samozrejme...
RNG, vyskusam. Vdaka za rady:)