Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
gatetini ja som jej diagnozu nestanovila ja nie som na to odbornik,dala som len radu ale ona nechce radu chce len polutovat......ak je niekto vazne chory mal by sa liecit,co je to hanba ci co??
ja sa liecim na panicku uzkost takze co to o chorobach viem.Rob ako uznas za vhodne,je zbytocne ti radit,rady odmietas tak konaj podla vlastneho rozumu
Ja nechcem lieky ani injekciu ani ostatne sracky!!! Myslis, ze ked ta nieco boli, tak tabletka vsetko vyriesi? Mozno tak priznaky, ale nie podstatu. Boli ta hlava? daj si tabletku, prestane. Boli ta hrdlo? Daj si tabletku. Mas depresiu? Daj si tabletku. Ved vsetko bude zas v poriadku, ked si das tabletku. Ale ked nema psychoska nic volne, tak ako by si zrazu nasla cas?
zachranka sa vola ak ti je ozaj spatne tak je ti spatne ci nie??Potrebujes liek na ukludnenie,dali by ti injekciu a iste by ti bolo lepsie....alebo zavolaj este raz k psychologicke a vysvetli jej ako sa zle citis,ona to totizto cez telefon nemoze vidiet.....
zavolaj si zachranku alebo chod k obvodnej....a povedala si psychologicke ze ti je hrozne zle??
Co mam robit?? Som v koncoch........psychoska nema cas, volala som jej. Myslim, ze sa zblaznim...
noja som bola velmi mladucka ked mi zomreli rodicia a zostala som tiez sama bez surodencov bez starych rodicov proste sama s hypotekou na dom,prvacka na vyske a s pracou mimo domova.....tazke obdobie,ale netreba sa vyhybat ludom prave naopak,aj ked aj ja som mala niekedy pocit ze chcem byt sama....myslim ze priatelia a smiech je najlepsi liek alebo si kup psika a hlavne nieco rob aby si zamestnala mozog.....