Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Ivka 1

Jasne aj doplnky vyživy by mali byť odporúčené lekárom ale dosť málo odborníkov sa zaujíma aj o doplnky na prírodnej báze. Liečia hlavne syntetickými liečivami, bežne dostupnými
v lekárňach.Konzultujem preto s lekármi,ktorí poznajú syntetickú aj prírodnú liečbu. Produkty ak sú na čisto prírodnej báze a spracované bez chemických prísad nemôžu poškodiť orgány v ľudskom tele.Je však dosť firiem ,ktoré svoje produkty propagujú ako prírodné a pritom sa jedná o čistú chémiu.Bohužiaľ aj tie od lekára-odborníka.Tak s takými produktami sa experimentovať ozaj nevyplatí.

perlička

Ved sa robia rozbory na minerály. Mne to tuším pred 2rokmi robili a bolo všetko OK, aj napriek tomu, že som sa fyzicky a psychicky zle cítila.

gapetini

Ivka to čo píšeš je pravda ale treba doplniť, že darmo budeš brať doplnky ak nezmeníš stravovacie návyky, tiež treba zmeniť životný štýl a myslenie. Okrem toho ak veríš že doplnky pomáhajú (ja verím že áno) tak ich treba brať cielene a nie bez rozmyslu. Ak AD predpíše lekár tak aj doplnky má stanoviť odborník, najlepšie je to, ak je to ten istý lekár. A ak Ti odborník predpíše k AD aj magné b 6, stanoví kedy a aké počty a dokedy brať, tak je to v poriadku. Ono aj taký doplnok na všeličo škodí, napríklad toto na ladviny. Na iných fórach je dosť príspevkov experimentátorov, ktorí si poškodili.

Ivka 1

Písala som to už v téme úzkosť ale napíšem vám aj sem,lebo myslím,že by to
mohlo pomôcť aj vám.Viem,čo je depresia.
Tiež som mala dni,keď sa mi nechcelo ani
vstať z postele. Dostali ma z toho priatelia,ktorých mám a doplnky výživy,
ktoré mi poradili.
Na depresívne stavy je potrebné brať vitamíny :
B6 - nedostatok spôsobuje podráždenosť,
zhoršenú pamäť,depresiu,stres
B12- neistota,zhoršená pamäť
C - depresia
Horčík - poráždenosť,nespavosť,depresia
Zinok - neistota,bezmyšlienkovitosť,
depresia,strata motivácie,
koncentrácie.
Odporúčala by som však brať tieto vitamíny a minerálne látky v preparátoch vo vyváženom pomere a na čisto prírodnej báze,teda z prírodných zdrojov a spracovaných prírodnou cestou bez použitia farbív a konzervačných činidiel. Pomáha pitie Aloe s prídavkom broskýň ,ktoré obsahuje všetky spomenuté vitamíny a minerálne látky.
Ak si k tomu pridáte aj včelí peľ,budete sa cítiť nielen po psychickej ale aj fyzickej stránke oveľa lepšie ako doteraz.

cat

Co to ma znamenat.Ved ja nevladzem ani upratovat, je mi to strasne trapne, ale mate niekto take problemy ako ze ani nevladzete ist do sprchy,ci umyt si vlasy, ci v inych beznych veciach? ved niekedy som sa vyzivala v upratovani,mala som vsetko za 2 hodiny hotove, a teraz ani pol dna mi nestaci,proste NEVLADZEM! som ako bez duse,neviem sa sustredit,stale je mi do placu.Ale ani to uz neviem.Stratila sa zo mna uplne vsetka energia,chut.Mam 21 rokov a citim sa ako skrachovanec.Bola som 2 krat hospitalizovana,ale nikdy som necitila taky pocit nevladnosti ako teraz.Absolutne zufalstvo.V poslednej dobe cim dalej tym viac myslim na samovrazdu,kazdu chvilku. Ved to nieje mozne nic nevladat.Vsetko si vycitam,mam strasne vycitky,ale nedokazu ma nakopnut, vola je total fuc.Nevidim ziadne vychodisko.Nerozpravam,iba vybuchujem,citim napatie a nebudem konkretizovat kde.Citim strach.Beriem 3druhy liekov ktore ma este viac spomaluju.Ja uz neviem, proste nevladzem...

face of agony

Galax, neviem co by mi mal tyk clovek povedat. Ja neviem, co by mi pomohlo. Len sa citim nenormalne sama. Tak dusevne. Viem, ze niekedy si aj sama robim take bariery, ale niekedy ani nie. Mam pocit, ze sa od ludi velmi odlisujem a oni to nemaju radi.

lilihra

face of agony, podla mna vsetko, co popisujes, su jednoducho utrapy introverta vo svete plneom extravertov. introvertov je len 20-25% a zazivaju presne tieto iste stavy.

galaxisa

face,
a psycholog by ti mal co povedat, aby ti to pomohlo? a to z coho sa smejes, to je normalne. kazdy sme nejaky a mame pravo byť rozdielny. Na to sme tu. Predstav si, že by všetci boli ako ty.Vsade by si sa stretavala so sebou a len, co by si chcela nieco povedat, uz by ta druhá ty povedala za teba. A stale by to tak bolo. S kym by si sa stretla, tak by to tak bolo...no vtipkujem trochu....ale v prirode su tieuz stromy a kvety ine a aka to je krasa. Ake by to bolo, keby vsade kvitli margaretky a rastli brezy. A nic ine...takze, ber sa taka aka si...si normalna, ako to tu čítam, co píšeš.

face of agony

Hladam nejakeho psychologa. Ja neviem z coho sa viem smiat. Uz ani neviem. Skor som taka skodoradostna. Alebo aj cierny humor je fayn. Ale inak ma nič nenapada. Nie! Uz viem. Dokazem sa zasmiat aj na blbostiach, ked to rozosmeje niekoho ineho. Alebo ked sa niekto z niecoho velmi tesi alebo sa na niecom smeje (ale uprimne), tak to ma vie rozosmiat. Alebo ked sa niekto na niekoho strasne hneva, tak to mi pride strasne vtipne. Je to cudne?