Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

gapetini

Tlaky v hlave je jeden so základných prejavov depresie, v celej, vzadu, v očiach u každého je to inak.... ale treba vylúčiť iné možnosti (choroby). Vhodná magnetická rezonancia a pod...

mimuška

Dobrý deň, ja tiež trpievam depresiami, hlavne teraz v období keď som bez práce a chcem sa opýtať, mám stále tlaky do hlavy ale iba ne jednej strane môže to súvisieť so psychikou alebo čím to ešte môže byť, neviete mi prosím niekto poradiť?

elesar

ahojte vsetci. po dlhsej dobe som sem na chvilu zavital podelit sa o jeden moj postreh. mam dusevne pomerne narocnu pracu...teraz som sa asi na mesiac na vsetko musel hodit za hlavu a poriadne fyzicky makat den co den. preco to spominam??? ked som za ten mesiac pracoval, ziadna depresia nebola, akonahle som sa vsak zacal zaoberat problemami v praci, naznaky depresie (stres, uzkost) sa opat dostavili. zaujimavy experiment, ktory ma priviedol na to, ze v mojom pripade je to jednoznacne o myslienkach. tie su spustacom mojej depresie, ja ich vsak neviem ovladnut...nech sa snazim ako sa snazim, nejak mi to nejde.... to vsak nie je o mne, chcel som vam len oznamit, na co som prisiel...mozno niektori z vas budu mat vo vytesnovani negativnych myslienok viac stastia :))) prajem vam to.

gapetini

Damian mne môj doktor magnezium predpisuje aj dávkovanie, okrem toho homeopatiu, skusali sme akumpunktúru, doporučil cvičiť 5 Tibeťanov, v určitom období očistu organizmu a ešte všeličo iné, ale si lepší ako odborníci čo študovali 6 rokov a majú 20 rokov praxe, tak je Ti to zbytočné hovoriť...

monika9

damian ak nejaky doktor ktoreho navtevujes nema ponatia tak ho proste treba zmenit,v dnesnej dobe to nie je ziadny problem.....a druha vec je ze to co jednemu cloveku pomaha to druhemu nemusi.....s vitaminmi by som ozaj bola opatrna,pretoze jednu chorobu mozu vyliecit ale mozu aj narusit niektory organ ak sa to prehana....to si treba dobre nastudovat.....pretoze ludia si myslia ved to je len vitamin tak toho mozem aj tonu........

damian

....okrem ineho pripominam, ze casto je v pozadi depresii chronicka dehydracia. Treba zacat pit minimalne 2 litre cistej nesytenej vody denne. Ak sa nedostavi zmena, je treba horcik a ak ani to nepomaha, lubovnik bodkovany. Treba vykazovat fyzicku namahu - to je tiez antidepresivum.

damian

Monika9, lekari zvycajne nemaju ani ponatia, ako vitaminy funguju a uz vobec nemaju ponatia, kolko davkovat. Napriklad, ktory doktor by na SK predpisal pacientovi s depresiou horcik 125-300mg (ako glycinate and taurinate) 4 x denne???. Pritom bolo dokazane, ze taketo davky vedeli vytiahnut pacienta s vaznou depresiou z choroby sa 7 dni. To, co SK doktori vedia, je predpisovat chemiu, co ich aj 6 rokov ucili na fakultach. Cest vinimkam!!!

monika9

lenze vsetkymi vitaminami sa da predavkovat a poskodit organy okrem cecka preto je potrebne ich uzivanie s ostatnymi liekmi prekonzultovat s doktorom....