Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Sunnie, dakujem ti:) Ja uz sa potom na to asi vykaslem. Aspon tak som si povedala. Niekedy sa zivot zda taky prekrasny, ze sa nechapem, ako mozem mat niekedy depresiu. A potom pride temne obdobie. Tak silne, ako ten pocit stastia. Este silnejsie.
To je uplne super, ked to beries tak, ze tieto zle dni prejdu a zas bude dobre.
Nie je to o tom, ci mas fajn zivot, peniaze atd. ale o tom ako sa citis, resp. psych. problemoch. Lebo ked ti je zle, tak mas pocit, ze aj toto vsetko ti je v ten moment na nic a netesis sa z nicoho a nikoho.
ludia ja som asi schyzofrenik...vzdy mi nieco chyba...aj teraz som mal sen ktory sa mi splnil mam peniaze mam dievca robim to co som chcel ale stale mam pocit osamelosti a ako keby ma vsetci opustali...do pice
Tiez mam dni lepsie aj horsie (ten dnesny je teda riadne na figu) ale verim ze to prejde a zase bude dobre. Je to tazke, ale snazim sa vas nejako povzbudit :-)
Face, drzim palce aby ti lieky zabrali. Niekedy sa to nepodari na prvy ani druhy krat, ale treba vydrzat. Dnes je uz kopec ucinnych liekov a nejaky ti uz musi zabrat, len trpezlivost. Na mne tiez otestovali zopar liekov kym mi nasli ten co zaucinkoval, ale bohuzial asi tym budem musiet prejst znova lebo uz mi prestava zaberat.
Aha, starí známy sú tu zas. Tak ako sa vám darí žiť s vašími tzv. duševnými chorobami? Moja duša sa stáva stále odolnejšou voči dobiedzaniu choroby. Prajem vám to isté. Podľa mňa duševné choroby nie je správne označenie chorôb, s ktorými sa musíme vysporiadavať. Trošku o tom píšem tu: www.psychiatria.estranky.cz
Bol som na dovolenke. Tu sú svedectvá:
Rakúsko: cykloturistika.webgarden.cz
Krkonoše: picasaweb.google.sk
.
OOO... verim ti, ze je to tazke...ale ty ver tomu, ze tie spravne lieky sa najdu. musia sa najst. nikto z nas tu nie je na to, aby neustale iba trpel. skus dat hlavu hore a mozno najst nejakeho dobreho psychoanalytika.
ELESAR stále hľadám a neúspešne... už tretí mesiac bojujem ako blázon, momentálne mám dni, že mám problém sa pohnúť z postele. Tak neviem ako to pôjde ďalej, ale idem z toho zbesnieť. Niekedy už ani neverím, že to ešte pôjde niekedy vrátiť do normálu... že mi takto bude navždy...
FACE OF AGONY... ahoj...prajem ti s novymi liekmi iba to najlepsie, nech ti zaberu a nech si stastna...ja sa dennodenne presviedcam o tom, ze pocit stastia je (okrem zdravia pochopitelne...ale to spolu suvisi) to najdolezitejsie. bez toho moze mat clovek kopec penazi, velky barak a velke auto...ak nema pocit pohody, je to o nicom.