Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
OOO...ahoj, ako je??? zachytil som iba, ze hladas vhodny liek, tak sa chcem opytat, ci si uz nasla. prajem ti, aby to tak bolo. ci uz s liekmi, doplnkami, alebo bez nich, drzim vsetkym palce, aby sa z toho dostali.
RONI...neviem, kam sa podel NAVI, ja som tu tiez iba sporadicky, bo mam teraz toho kopec. no a veru si musim pomahat so SJW, lebo pre mna prave prebieha velmi tazke obdobie.
Petka, z takych "kamaratov" co len piju aby sa zabavili si nic nerob. Urcite su aj lepsi niekde inde. Nie su taki vsetci. Napriklad, ja tiez nepijem ani nefajcim a mam takych istych kamaratov. Ale mam aj takych, ktori to robia a mame sa celkom v laske. Musis hladat a najdes. Viem, ze sa mi to lahko hovori a asi by som ti ani nemala co pisat, ked sa sama utapam v depresiach. Chcela som tym len povedat, ze niekde su na svete ti spravni ludia :) Nebola si s tou depresiou u "odbornika"?
Pekny slnecny den vsetkym :)
Ja som presne taka ista.neviem sa uz poriadne z nicoho tesit, nic mi nie je smiesne, ludia su mi vsetci kolko ich je trapni, v skole sa smeju, zabavaju ale mne to ani trochu nepride smiesne, myslia si ze som nejaka vystresovana, citliva a neviem co vsetko.. velmi ma to trapi, ale ja vazne nedokazem sa zmenit..ja neviem uz z coho sa mam v zivote tesit..nic ma nebavi, stale mam ten isty stereotyp a nedokazem sa do nicoho prinutit a vlastne ani neviem co by som mohla take robit.. cele dni sa len nudim, cele noci rozmyslam nad sebou ze co to je vlastne so mnou..nedokazem sa jednoducho smiat.. :-( mam par kamaratov, ale aj ti sa uz dost zmenili..cim su starsi, tym su horsi..zaujimaju ich ine veci ako je alkohol napr..bez toho sa uz asi nevedia zabavit..:-( ja sa jednoducho necitim dobre medzi takymi ludmi ktori v kuse len piju..nemozem to v skole pocuvat ako hovoria ze " je piatok, ideme sa opit " .. mne je uz z toho zle :-( a kvoly tomu, ze nepijem, nefajcim tak uz som pre nich zla..kvoly tomu ze nie som nejaky komunikativny clovek tak sa so mnou nikto nebavi a mam pocit ze sa mi vysmievaju..aj je to tak.. chcem sa prinutit k tomu aby som si z nich nic nerobila, ale nejak sa mi to nedari..chcem prestat mysliet na tych spoluziakov ale nejde to..mozem robit hocico :-( ja uz fakt neviem ako dalej budem zit :-(
Zatial mi je z tych tabletiek humusne na grcanie. Ale doktor mi to vravel, ze mi z nich bude najskor zle. Radsej som ani necitala vedlajsie ucinky. Mam voci liekom strasny odpor. A predsa ich beriem. No musim. Nevidim zatial ine riesenie a teraz potrebujem normalne fungovat. Caka ma matura, prijimacky na VS, stuzkova..ach jaj. Dufam, ze zaberu, lebo ak nie, tak serem na to. Vyserejm sa na cely tento priblbly svet. Ja to nechapem. Preco ma nic nebavi? Teda, skor nemozem pochopit ludi, ktori maju radi zivot. Mna zivot strasne nudi a je pre mna neznesitelne nezmyselny. No to sa ani neda opisat slovami. Skusala som aj autosugesciu na vselico. Ale to mam skor pocit, ze sa klamem:( No co uz. Posledny pokus. Ak nevyjde, asi si to hodim. Uz pisem ako totalny psychac, ale takto na dne som uz davno nebola.
Elesar ahoj... mne sa s tými myšlienkami tiež neveľmi darí, hm...
face,
tak skus brat lieky a potom daj vediet, ako sa citis, ci ten pocit osamelosti ustupi. drz sa.
Bola som u psychiatra. Uz takto dalej nemozem existovat. Predpisal mi Tiapridal a Asentru. Tak uvidim co z toho bude. Dufam, ze vy sa z toho dostane aj bez liekov. Ale aj s liekmi, len sa z toho dostante:)
elesar a nevieš kde sa podel Navy? Už dlho tu nebol.