Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
A viete čo beriem ja? Tresku v majonéze. každý deň na obed. Skúšal to už niekto z vás?
Ooo, beriem ho asi 2 tyzdne. Jednu tabletku (50mg) vecer. Beriem aj Tiapridal a jedno z toho mi ide zvysovat, ale zda sa mi, ze ten sertralin. Citim sa lepsie, ale to asi nie kvoli tym liekom. To este nemohli zabrat, ci ano?
ine ako spravna kombinacia liekov ti nepomoze.
no super Face a ako dlho ho berieš a akú dávku a ako pociťuješ účinky?
Ooo, ja tiez beriem Sertralin. Doktorko vravel, ze je to kvalitny liek. (lenze to vravia skoro na vsetko:)
Sunnie, ale to je strasne unavne a deprimujuce. Takyto zivot. Ja som na tom tiez tak, raz hore, raz dole. Lenze dole som 95% a hore 5. A potom stracam optimizmus a nadej.
Elessar čau, tak momentálne som na Sertralíne 4 dni, som rozhodnutá, že toto je ten správny liek :)
Nie je to ktovie co ale proste sa s tym musim naucit zit a verit ze raz to mozno uplne prejde, alebo aspon ze tie lepsie dni budu prevazovat nad horsimi. Inak by som sa zblaznila uplne.
Face, o tom to je, raz si hore, raz dole. Ja uz som mala tiez vselijake stavy, ale snazim sa to brat takto, nic ine mi ani nezostava. Byva mi riadne pod psa, ale potom sa to na nejaku dobu zlepsi a chvilu je dobre. A takto dokola.