Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
mám 28
Závislosť od tramalu je už aj pri jednej tabletke denne. NAVY, nenahováraj si, že nie si závislý. Si v tom až po uši. Viem čo hovorím, sám som bol závislý od tramalu a viem ako zákerne a plazivo závislosť postupovala.
Hehehe. Zneužívanie(lepšie povedané závislosť)na tramadole, začína až po ôsmych tabletkách denne, čo je maximálne doporučená dávka z manuálu lieku. Ja beriem jednu denne, aby som vládal po obede robiť, a zabezpečil tak štvorčlennú rodinu. (Hanbi sa za to čo píšeš, to len svedčí o Tvojich biednych duševných kvalitách.)
Študente, tu nejde o zmenené psychické fungovanie. Psychika funguje rovnako, rozdiel je v podklade, s ktorým spolupracuje. Preto hovorím, že duševné choroby sú len ilúzie, alebo nepresne videná skutočnosť reality. Predstav si, že vypiješ desať pív za sebou. Prejavíš úplne iný typ správania, ako keď si triezvy. A čo sa zmenilo na tvojej duši? Nič. Je to stále tá istá nezmenená duša, ktorá akurát reaguje pod vplyvom iných podmienok. Raz sa mi podarilo neúmyselne otráviť atropinom. Mal som všetky prejavy schyzofrénie, a hospitalizovali ma uzavretom oddelení psychiatrickej nemocnice. Duševne chorým na schizofréniu som prestal byť v momente, kedy vyšlo najavo, že to spôsobil atropin. Odkiaľ vieš, že schizofréniu nespôsobuje neustála tvorba látky podobnej atropinu, ktorá vzniká špatným telesným metabolizmom zjedených potravín, a pôsobí schyzofrenicky na rôzne môzgové receptory, ktoré majú priamy dosah na vedomie a vnímanie človeka? Zmenila sa tu nejako duša človeka? Nie, nezmenila, je to stále tá istá, nezmenená duša, ktorá akurát zdieľa nové podmienky pre svoju existenciu. To nie sú vôbec filozofické otázky. To je realita tak, ako sa deje. Ak sa dá metabolizmus do poriadku, zmizne schizofrénia, a človek je zdravý. Zmenila sa týmto uzdravením nejako jeho duša? Nie nezmenila. Je to stále tá istá duša, s inými podmienkami pre život. Takže, ak niekto hovorí o duševných chorobách, ako existujúcich, tak princíp, ktorý som tu načrtol, vôbec nepozná. Študent, u Teba je problém, že fyzické fungovanie nazývaš psychickým. Ak chceš naraziť na dušu, tak musíš ísť hlbšie, než len po vnímanie a vedomie. To sú totiž stále fyzické atributy, nie psychické. Mýliť si vedomie a vnímanie s psychikou, tak to mi pripadá dosť nevedecké. Duša je až za týmito atribútmi. Preto nemôže ísť o duševnú chorobu. Duša reaguje na zmenené vnímanie, ktoré je chorobným prejavom. Reakcia duše nemôže byť chorobná. Duša môže reagovať panikou, strachom, úzkosťou, vyrovnanosťou, kľudom, hystériou, obavami, rozhodnosťou, nerozhodnosťou, atď. To ale nie sú prejavy choroby, alebo zdravia. To sú prejavy vyrovnanosti, alebo nevyrovnanosti, reakcie duše na prejavy choroby. Takže ešte stále si myslíš, že existujú duševné choroby?
Ooo. Je pravda, že derealizované vnímanie je peklo na zemi. Ja v ňom žijem už tridsať rokov v kuse, a verím tomu, že ak by to postihlo zdravého človeka čo i len na týždeň, tak sa poserie až za uši, obrazne povedané.
Hehehe. Ty si ešte nevytriezvela z ilúzií, ale neboj sa podarí sa Ti to, ak budeš trpieť tak ako ja. To zobudí z ilúzií aj mŕtveho.
Mjanik, je pravda, že akupunktúrou sa dajú liečiť všetky choroby, ale to sa dá všeličím. Ja si môžem napríklad liečiť derealizáciu hrncom na hlave. Dá sa to. Moju chorobu mi tiež liečili akupunktúrou. Dalo sa to, ale nič nevyliečili. Takže zopakujem, liečiť sa dá všetko všetkým.
Mjanik. Nie je predpokladom pre liečbu krčnej chrbtice jej bolesť? OOO nespomínala bolesť krčnej chrbtice. Derealizované vnímanie je natoľko zmenené vnímanie, že sa realita prestane javiť ako skutočnosť. V podstate ide o neustávajúci mrákotný stav, rôznej intenzity. Mrákotný stav každý z vás pozná z predomdlievajúceho stavu. Mozgové receptory, ktoré sú zodpovedné za čisté vnímanie, buď nedostávajú čo majú, alebo dostávajú niečo, čo nepotrebujú.