opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

nashira

...uz to nastasie nemam take cerstve....taka otrepana fraza....cas je najlepsi lekar...100%pravda.No nedavno som to prezivala znova s priatelkou ma 2rocne dvojicky ....fakt kost pekna zena a on sa na nu vyserkala .Trvalo to asi 6mes. co to najhorsie preslo bola aj na psychiatrii...nejedla a zrutila sa.Napriek tomu ,ze sme boli v kontakte intenzivne nezvladla to.Teraz je to super zena ,ale pracuje pracuje pracuje ako besna ,aby nemyslela na seba atd.Osamostatnila a ma svoj byt a za pomoci rodicov to nejak ide.Ja som tiez tvrdila ,ze nesuhlasim ,ze za rozvod mozu dvaja aj si za tym stojim.Gogo chce to cas a prajem ti nieco pekne v tvojom zivote nikdy nieje neskoro.......teraz myslis aj na pekne veci ....ja som bola rok od neho a plakavala som.....clovek si mysli,ze zostarne s tym druhym,ale otvara sa nova dimenzia a je to sloboda......Kazdy ma pravo rozhodnut sa
ako bude zit....on nebude stastny

goga

Milé dievčatá. Nedá mi Vám ešte neodpísať. Dnes mám nejaký pláčlivý deň a keď čítam Vaše reakcie gúľajú sa mi slzy po tvári.Verte mi, že bojujem, som trpezlivá, hovorím si že všetko chce svoj čas, rozum mi hovorí iné, a tie moje pocity tiež niečo iné. Vydávala som sa ako dvadsať ročná a bol to môj prvý. Keďže som z usporiadanej rodiny ani som nemyslela na to, že raz budem riešiť taký problém(svatá najivita).On pochádza z rozvedenej rodiny. Odpoveď pre lilimimi:áno otáčal sa za ženami ale to som brala tak, že to robia všetci muži a ešte mi vysvetlil, že to tak ako keby sa za pekným autom otočil a ja som bola po takej odpovedi v pohode(skoro v pohode).Viete mala som ho tak rada, že som prehliadala na ňom všetky chyby. Mala som ho rada aj s jeho chybami, aj to že stále bol veľký egoista, ale stále bol môj.Aj keď sa mi iní čudovali. Teraz mi chýbajú tie veci čo som na ňom mala rada, jeho vôňa, jeho rameno, ruka, vtip(dieťa tieto veci nenahradí a je mi smutno....)zaujímavé že tie jeho zlé vlastnosti som kdesi potlačila do úzadia.Ale budem bojovať, verím, že bude stále lepšie, dávam si postune nejaké ciele na ktoré by som sa chcela zameriavať,aj keď je to teraz ťažké, lebo ho mám ešte plnú hlavu...ale budem bojovať. Mám perfektnú dcéru a spolu to zmakneme!!!Kočky, hlavy hore, každá jedna opustená mame na to aby sme to zvládli, keď sme to tak dlho zvládali s takými nevďačníkmi. A ešte jedna vec. Nemám rada reči typu že za rozvod môžu stále dvaja. Veľa krát to tak nie je a zbytočne sa očerňuje aj ten druhý partner, ktorý potom tak ako ja dolujem v sebe co čom robila také zlé, že sa to nedalo riešiť. Našla som zatiaľ len jednú vec, ktorá snáď pomôže iným. Bola som až veľmi tolerantná, slepá a čakala som, že ho to správanie raz prejde.Nashira, mas čistú pravdu s tými "ženami volavkami". Aj môj prípad je o takej volavke. Využila manželove problémy v práci, jeho slabosť a nebolo už ťažké sa jej dať lapiť(volavke-utešovateľke). Mám Vás rada!!!

kacka1

to je fakt, nechcem sa zastavat muzov, ale kolko je pripadov, ze muz vas podvedie trebars aj s vasou kamaratkou, alebo ze spolu flirtuju pred vasimi ocami..mne sa to teda stalo. A kolko zien na tomto fore prebralo tiez muza inej, to je jedno, ci bol zenaty alebo este len s nou chodil, urcite sa aspon jedna najde...proste chcem tym povedat, ze tak to chodi, oni opustaju nas kvoli inym a niekedy sme aj my tymi inymi...ale zas je smutne, ze sa po 20 rokoch sprava, akoby ste sa nepoznali, treba sa vyplakat, zdvihnut telefon a zavolat kamaratkam, ktore si uz dlho nevidela, zacat sa venovat svojim zalubam...proste naucit sa zit bez neho. a potom sa urcite objavi niekto novy, hoci teraz je to asi pre teba nepredstavitelne. Vela stastia v zdolavani tejto zivotnej prekazky.

nashira

Pozor dievcata!!!Jedno mi moj terajsi stale hovori...ked poviem vy muzi ste....bla bla blaOn mi povie to nieje o tom ,ze muzi ,lebo tí muzi to robia s zenami a tie zeny su potom ake.Tak je to deli sa to ,ale nie na pohlavia ,ale na charakteri.Moj terajsi manzel by velmi chcel aby som mu verila....a ma pravdu....zasluzi si to,ale po takej zivotnej pecke .Teraz si davam skor pozor na spravanie zin ku manzelovi a som fakt obozretna a vsetky zmysli mi funguju a niekedy aj nezmysli .A k otazke ci som to pri chodeni tusila .Netusila inak by som si ho nebrala .Praveze nebol na zeny ex ,ale bol na alkohol a to je cesta a mal peniaze .....no nevedel co od dobroty.A zeny typu volavka tie viem rozoznat okamzite.

frida

podla mna prave tym pohodlim, vsetci mi vravia, ze som ho prilis maznala, vsetko robila preto, aby sa mal dobre, aj volnosti mal kolko chcel. predtym? modre z neba by mi zniesol, klacal predo mnou, prosikal aby som si ho vzala...
goga2 mas svatu pravdu, dcera je drobec polrocny, ale uz som si presne to povedala, ze ju nalezite poucim o "charaktere" aj toho najcharakternejsieho chlapa. vsetci su koniec koncov strasni egoisti.
este keby boli kastrati, snad by to slo.

mariamaria

je to strasne,vsetkym babam vam drzim palce...boze ti chlapi ,nik im nerozumie...maju vsetko a hladaju u inych...ach jaj...nechcem sa toho dozit...ale ako citam je toho vela ...tak aspon sa obrnim...vela stastia a neberte si to tak,ale asi za to nestoja ti chlapi...tak sa pozviechajte ...mate na viac!!!

lilimimi

baby,aki boli ti vasi ex,ked ste s nimi chodili?uz vtedy tam boli malicke naznaky,ze sa obzerali po inych alebo ako?a ako dlho ste s nimi chodili?pytam sa,lebo rozmyslam,ci to mali uz vtedy v sebe,trebars to videli aj doma,ze otec podvadzal mamu... alebo sa z nich vekom a pohodlim stali taki sebci,ktori si nevazia manzelku a chodia za stetkami

goga2

asi by sme mali lepsie vychovavat vlastne dcery......
Podla vzoru: najpr JA, potom JA, potom dlho nic, potom JA a niekde daleko v hmle nejaky chlap

frida

no to tiez poznam, ja v deviatom mesiaci, este s jednym dietatom a moj muz po nociach u stetky. teraz som s dvoma detmi, muz u nej, ked mala dcera mesiac, stahoval sa. hyckany, ale zrejme nie dost....
este mam pocit, ze chlapi ked to vidia u kamaratov a znamych, akoby ich to povzbudilo, ze aj oni to urobia...
je to ako posli dalej, zaraz to bude uplne bezna vec.
ale co si zena zazije, kolko potupy, a psychickeho tyrania, uz len tym ze je klamana!
zalozime raz alianciu klamanych manzeliek asi.

andy236

dnes je tom moderne-vid soubiznis-nechaj ho tak,nech zbada sam na sebe,do coho siel.nepros sa mu,neponizuj sa.vsetko chce svoj cas.