Mám 14 rokov a môoj penis je zanhnutý do ľava! Čo mám robiť? Dá sa to niak liečiť? POMOŽTE
Krivý penis
nic si z toho nerobte :) ma to vela chlapov :) ja to mam tiez od puberty :)
Na 16 rokov? Nemusis sa bat, toto je asi tvoj Maximus ako ti mohol narast.
Ja som mal 16cm ked som mal 12rokov.Prisaham!
ahojte chcel by som sa opytat ci na 16 rokov nie je penis vekly v dlzke 16 cm?, dakujem
ahoj....skus sa pozriet na -odkaz odstránený- tam prezentuju dost zdravotnych pomocok na vyrovnanie penisu
Y.a.Y.a
myslis ze najkrajsie su ohnute nadol?? ja mam priatela ktory ma tiez trosku ohnuteho nadol ako nemam nic proti...ale akosi sa mu nedari ma urobit vaginalne..nemoze byt ten krivy penis jednou z pricin preco sa mu to nedari? a to sme spolu uz vyse troch rokov...
páni, každý musíme byť niečím výnimočný. a krivky sú sexy. môžem povedať, že najkrajšie vtáky sú ohnuté smerom nadol.
čaute chalani budem mat 14 rokov v októbri a mám ho zakriveného do prava nevim čo s tým mám robiť, som úplne zúfalý.....Skúšal som si honit s druhou rokou (teda s ľavou) ale stále mi to nejako nepomáha...prosíím poradte čo s tým.. :((((((
krivi penis je klasika to ma vela chalanou ale vekom sa ti moze stat ze sa tesne za zaludom moze ohnut az do praveho uhla a potom ta to bude boliet a liecit sa to da aj liekami a ked nezaberie tak operaciou ale nemusis hned teraz utekat urologovi ked ty to pri sexe nevadi tak nic nerob az ked ta bude boliet a podobne tak az potom
neviem co sa stazujete ze ho mate krivy ja ho mam zahnuty smerom hore a nevadi mi to hlavne som stastny ze ho mam a ze mi stoji :D
chalani ja som mal tiez taky problem staci udret kladivom ..cely vam zmodra po tyzdni odpadne a narastie novy :)