Mám 14 rokov a môoj penis je zanhnutý do ľava! Čo mám robiť? Dá sa to niak liečiť? POMOŽTE
Krivý penis
ja ho mam troha dolava a to som mal aj predim myslim ako som si zacal honit a honim si lavou a zatal nic podla mna to je tim ze nosim slip y stale
pici ta ja neviem ktorou rukou teraz si mam honit :D ( taha sa kus do lava ) :D
pocuj baby to trenuju na banancoh ktore su stale krive ... oni si uz zvikli neboj sa :D:D
dpc ja thak rad chodim na tuto stranku...ludia neskutocne ste smiesny:DD.po prve:trosku si citajte kto tu co napisal lebo asi 20krat ste mu poradili to iste:D.a po druhe:thake hovadiny ze hon si druhou ohne sa spat...to vas kde napadlo?kolko mate rokov ze o takom rozmyslate?sak to je uplne nerealne...a co ked ho mas krivy,babenka sa usmeje ked ho uwidi a kludne mozte pokracovat neni to nic vazne...hlavne si ho pri tom ohybani na druhu stranu nezlomte:D
Chlapci hehe ste srandovný na dlžke hrubke a ani ohnuti penisu pri sexe nezaleži ak nemožeš spraviť pri pohlavnom styku svoju priatelku tak je chyba v tom že nevieš čo robiť. Skušali ste predohru pred sexom oralny sex ... draždite im klitoris jazykov a potom chodte na to normalne s vasim drobcom a uvidite ze to bude fajn. ale zase zenu za nejaky kratky cas nespravis takze musiš vyydržať dlhšie... finta na dlhšiu vydrž : pred pohlavným stykom chod normalne na WC a sprav sa sam a potom ho umy a chod an vec uvidiš že vydržiš ovela dlhsie
no neviem,ale aj zalezi kolko stupnov je zahnuty,ja ho mam dolava,a s druhou rukou honim uz pol roka a nic
taze ked je do lava malo by sa honit pravou? :)
Moj penis je takisto ohnuty dolu...a bojim sa ze kvoli tomu moja priatelka nevie dosiahnut orgazmus..mne to vsak problem nerobi...v posteli som uz zo seba vydal maximum...je to vazny problem?
ja ho mam smerom nadol. .uzdicku som mal kratku.. uz nemam asi pol roka bo mi to prestrihli .. ale stale ja v takom istom stave ..