Krivý penis

igoneti

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - tonzes.com a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

gonetii

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.net a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

nonameee

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.sk a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

wari

twl môj bože co tu preboha píšete že ked máte na lavo zakriveny že budete honiť pravou tak sa narovna trošku blbosť nie ? ale ja mám taky istý problém že ho mám zakrývený do hora a trochu do lava ale už dávnejšie to bolo tak že som ho mal do hora a na pravo ale od vtedy som ho nosil" na lavej strane každý den a ted je zas na lavej strane ale furt nemôžem si zvýknuť ho nosiť dole aby sa mi vyrovnal (tak to je podla mna)

pugi

Milí chlapci, mali by ste vedieť, že keď si často honíte penis jednou rukou, tak sa penis deformuje do boku, pravákovi doľava, ľavákovi doprava. Ak chcete mať rovný penis, musíte pri masturbácii pravidelne striedať ruky. Ak máte penis už zahnutý, tak sa snažte honiť opačnou rukou a penis narovnávať. Po dlhšom cvičení môžete dosiahnuť určité zlepšenie. Úplne narovnanie zrejme nedosiahnete, penis ktorý ste sa Vám zohol pri masturbácii počas rastu penisa už ťažko narovnáte. Pozrite si fotky nahých chlapcov, ľahko zistíte,či ktorý je pravák, alebo ľavák. Rovný a súmerný penis má máloktorý chlapec.

wreck

martinqo, je to uplne ale uplne jedno. pri kureni to nebude prekazat a ked pride na milovacku, najdete si polohy, v ktorych to bude plus a vyhnete sa tym, v ktorych to bude minus. aj ked dost pochybujem, ze take su.

baba by na nic nemyslela. zabudni na taketo sprostosti a radsej sa tes, ze mas cely zivot pred sebou a budes moct experimentovat ako s tou tvojou bakulou, nech je aka chce, dostat zo zeny maximum. :-)