Mám 14 rokov a môoj penis je zanhnutý do ľava! Čo mám robiť? Dá sa to niak liečiť? POMOŽTE
Krivý penis
je to smrteľná choroba. treba dať závažie do prava
mam 13a moj penis je zahnuti do lava da sa to liecit a je to vazne???ak viete pomozte mi
?
to nezmenis a bud rad,ze ho nemas rovne ako tago :)
Takto drazdis zenu na miestach o ktorych sniva :)
do sveraku virovnat vies ked sa zelezo onhne tiez sa vo sveraku narovnava.Ale nie treba ist k urologovi ale vecinna chlapou na penis krivy a hlavne do lava
mooreeee co vy resite :DDDked si chces zaprasit je jedno ci ti ide do lava ci doprava ci dole hlavne je ze je hore tvrdy a babenka pripravena tam neni co resit a jedina vada je to ze ked sa to nekdo opovazi opytat:DDDzjavne strachoput z velkosti kretenii
cafte,mam 19r a ked som neni vzruseny moj penis ma len 5 cmje to normalne?, ale ked som vzruseny a je v stoporenom vstave ma 15cm! smiesna welkost
ahojte mam 18 rokov, a mam penis len 15cm, a mam ho zahnuty nadol, je to nejaka vada ci-co, ako sa to da liecit?
ahoj ja mam skoro 17 a mam 18,5 cm penis lenže háčik je v tom že ho mam zahnuty do lavej strany pri vzruseni . Masturbujem pravou rukov , takze je to zla teoria ze ktorou rukov masturbujes do tej strany ho mas. Chcel som ist k lekarovi ale neviem ci je to potreba. Tak tiez neviem ze ci sa mi dievca nebude smiat ze ho mam krivy . Rad by som ho mal rovno.
Zdravim ludia. Ja by som sa rad spytal ci nie su nejake problemy s krivym penisom co sa tyka sexu s kondomom. Nehrozia tam nejake poskodenia kondomu viac, ako pri beznom sexe? Taktiez ma zaujima, ci vobec nie je problem kondom nasadit, alebo su vyrabane s ohladom na tuto skutocnost?