Mám 14 rokov a môoj penis je zanhnutý do ľava! Čo mám robiť? Dá sa to niak liečiť? POMOŽTE
Krivý penis
Môj penis je zahnuty dole.
Čo mam robiť aby sa my vyrovnal.
Ahojte, nevedel by mi niekto poradit ako si vyrovnat penis.
Moj penis ma 18 cm a ked mi stoji tak to nie je uplne na zarovno .
Ale to je asi tou dlžkou ?
Fakt neviem citim sa blbo stoji tak asi ked si predstavite svah ktory mierne klesa dolu ,myslite že to bude mojej holke vadiť?????
pani a vam to nevadi pri sexe?? lebo ja som zena, mam priatela s ohnutim dole a vadi mi to, ma ho kolmo na telo a este ohnuty a tym padom sa nam ani neda dobre sexovat...neda sa tvarou v tvar po stojacky,misionar a ledva aj ja hore, lebo musim byt zakolonena a to nie je nic moc...
to je sprostost ze ho mas zahnuty podla toho ako honis ... ja som ho mal taky uz pred tym len som si to tak neuvedomoval .. a vazne to ziadnej newadi az na tych par drachych cupiek co idu skor za penazenkov .. a dalej ked ho mas ohnuty doprava mas honit lavov ?? kktina a ked je zahnuty dole aho si ho mam honit :D:D kriizom alebo co ...
ja sa tu inak smejem chlapci moji :D vy mate take problemy... a tie odpovede :D no nevadi. myslim tak ze ked mate kriveho to nevadi ... viem vlastna skusenost mala sm takeho priatela.. :))
kua ja mám zahnutý aj dolava aj dole čiže krivý proste , aj som sa bál toho ale je mi to jedno hlávne je že ho mám a skoro nikto ho nemá rovného, inak ani neviem prečo sa zahýňa penis:-D
da sa to liecit dokonca tabletkami ale ked ty to neprekaza neni o com su muzi ktory maju zakrivenie do praveho uhla
ale chalani krivy alebo rovny hlavne ze je nie :DD