Mám 14 rokov a môoj penis je zanhnutý do ľava! Čo mám robiť? Dá sa to niak liečiť? POMOŽTE
Krivý penis
jarda gerda - ma to vplyv. ked sa budes honit kazdy den a zacnes so sexualnym zivotom neskoro, nemusis sa urobit ked sa budes hybat len panvou...
čavte...chcem sa opýtať že či je normálne honiť si každý deň aj niekoľkokrát či to nemá nejaký vplyv na jeho budúcu činnosť.....diki
Odrezat a nech narastie novy! Ine vychodisko nie je.
No ja som ho mal tez dost krivy,dam ti jednu radu ako ho dost napravit: mno takze ak si honis pravou co robi vacsina,tak si ho zacni lavou,najprv ti to nepojde ale ten orgasm je lepsi :D mno a trva to asi rok kym sa to napravi si myslim,ves ja som take neco cital v novembry 07 a je jun 08 a moj junior je rovnejsi... =) skus to !!!!!
ja som mala priatela s mierne ohnutym penisom a sex s nim bol najlepsii aky som kedy mala, a nemuselo to byt tym ohnutim, a mozno ano....
chalni, každý z nás má nejaké defekty /ak sa to dá tak povedať/ a problémy. myslím, že taká márnosť ako je ohnutý penis smerom dolu, vás nemusí vôbec znepokojovať. niektorým partnerkám sa môže páčiť, nektorým nie. je to individuálne. nikto nie je na 100% dokonalý, ani ženy. a ak vás niekto vysmieva za zakrivenie penisu, tak je to dosť úbohé. ja som bisexuál a mal som aj chalanov so zakriveným penisom nadol a môžem povedať, že je to sexi a pekné.
ja ho mam smerom nadol .. ani ma nesere ze ho mam krivy len ma sere to ze to vyzera tak jak keby som mal problem s erekciou .. a este ked je zahnuty nadol tak vyzera byt kratsi nez je :d
ked tak tuzis ho amt rovny zober skalpel .. a ked nemas ten tak kladivko a mozes ist na to :) len pozor aby si potom nemal ploskeho
preboha.. neviete pochopit
ZAHNUTY NIE JE ZLY ! .. to ze mas ohnuty penis hocikam nie je problem.tak sa nepytajte do kola to iste :P ... to ze ho mas nejak zahnuty mozes skor vyuzit na stimulaciu napr. bodu G ked zvolis dobru polohu,nerobte tu z toho problem ked to tak nie je