Krivý penis

drakenko

No teoreticky by malo pomôcť vymeniť ruky. ja mám tiež zahnutý naľavo, a nielen to, na pravej strane je rovno a na ľavej je taký vypuklý ... Ais záleží aj od toho na ktorú stranu ho nosíte v slipoch...

kikuška222

Aj moj priate ho ma kriveho. A poviem vam, ze to vobec neprekaza. Sme spolu uz 3 roky a milovať sa s nim je uzasne. Na tom vobec nezalezi tak sa netrapte chalani

cicko

kamo mal som rovnaky problem, hon si penis opacnou rukov a on sa ti vyrovna .... len druhov rukov to uz nieje take emotivne....ale funguje

huhuhu

pocuvajte ja ho mam zakrieny dole a trochu doprava a vzdy (dost casto) honim pravou a zacal som asi pred tyzdnou lavou-mozno sa mi vyrovna a ta erekcia co pride potom ako vymenis ruky je uzasna.Skuste zmenit ruky ja tiez skusam a podla mna to stoji za to.Cau Hlavne sa nebojte ja mam priatelku a ta mi tiez na neho nejak casto nepozera.Najradsej je ak ho dam cim skor do pipinky a potom je jej uz jedno aky je.Pri sexe nezalezi velmi na dlzke alebo ohnuti zalezi na tom ako ju vies dobre spravit

šákul

Ja ho mám zohnutý smerom dole a to asi preto že som volakedy nosieval slipy, ešte ich aj osím, ale snažím sa to obmedzovať trenkami, ked nosíte slipy a postavý sa vám, slipy nedovolia aby sa úplne narvnal a ja som na to došiel príliš neskoro :( Dnes sa bavili kamoši a kamošky a kamoš sa smial kamoške že ho má jej frajer krivý, dalšia na to povedala že mu ho tiež videla a že je to nechutné a potom sa ma tá baba opýta a ty ho máš akého? A čajka im povie že krivého a začne sa ujebávať... :((((
Nieje jebnutá?

easily

CHLAPCI, NEROBTE NIC, TO SA AJ TAK NEZMENI,A J MOJ PRIATEL MA KRIVY A VOBEC MI TO NEVADI, JE TO UPLNE NORMALNE, NIE JE TO ZIADNA TELESNA VADA PROSIM VAS, SEX JE SUPER. CAUTE