Mam AIDS

hanka bez

No aj nasa neboha babka,najlepsia na svete aku sme mali,bola hospitalizovana na odd.dlhodobo chorych,tazko sa pohybovala.Raz ked isla obedovat,odsunula si stolicku od stola a sla si sadnut.Upratovacka tam ale prave umyvala podlahu a babkinu stolicku odsunula a to nase 120kg chuda si sadlo do prazdna a zlomila si stehennu kost.

nashira

A my sme sa za starkeho tak hanbili ako rodina,lebo ked bol hospitalizovany tam kde mama tak bil sestricky a zahanal sa na ne.Teraz uz je nebohy ,ale uz to chapeme ....no len neskoro.

age44

jaj ked ja som v koncoch, nastastie nechodim tolko po doktoroch, tak nemam "zazitky", a tie co mam, tu radsej nespominam, to by bolo asi na dlhe rozpravanie, to napisem do mama a ja.
asi sa vyberiem v pondelok k lekarke, inspirovat sa.

nashira

Tak mu napiseme pravdu nebudeme ako ivetka jedna....ze sa to tu zvrhlo .....to napiseme a nech si precita a od zaciatku a uvidi ako zabava graduje graduje.....chi chi chi

age44

a nieeee jasne, nerobme inu temu, tato je perfektna, bavime sa o inom a len tak mimochodom do nej dakto vpadne a opyta sa ozaj na aids.

nashira

....tiez som rozmyslala ,ale o premenovani temy......ale netreba dievcata to je taky putavy nazov ,ze to priatihne ovela viac citatelov ako iny nazov...a my vieme kam ist.....vsakze