Nashira, to musel byť naozaj riadny nátlak na nervy, keď tam tá babka kričala celú noc...Ale tak ti poviem, že priviazať ju museli, aby im neušla, len škoda, že ju radšej nezobrali na JISku, keď bola až takáto pomätená, lebo pri takom randále sa spať nedá...Možno mali plno, alebo neviem prečo ju tam nechali obťažovať ostatných pacientov, ale keďže som z fachu, tak som takéto situácie videla na vlastné oči a určite tam musel byť nejaký problém s lôžkami, keď ju tam nechali.
Chcem sa trocha zastať personálu, lebo za organizačné veci a podmienky, aké sú v nemocniciach vytvorené, personál nemôže. Ja viem, ani pacienti, ale my to nevyriešime. Veľa vecí ma štvalo, ale bola som na to krátka.
A k tomu sušeniu rukavíc...aj my sme to robili, na všetko sa jednorázovky použiť nedajú, pokiaľ viem, nie sú sotpercent sterilné, už len preto, že tá krabica je otvorená a rukavice sa z nej len ťahajú.tie, čo sa dávajú do sterilky sú hrubšie, treba ich umyť, usušiť a potom idú do centr. sterilizácie. Takže nič z čoho by sa dalo grcať:)