Mam AIDS

machulka006

age44, ja si pamätám takú rozmixovanú kašovitú hnusnú sopľavú hrachovú polievčičku, čo nám tam po troch dňoch dali papať :) schudla som tam teda pekne :) stačili mi akurát tak čajíčky ku šťastiu...

age44

joj, ja ta chapem, aj ja som bola s mandlami, len tot pred 5 rokmi. mna ani nepriviazali :-)
ja len pamatam na tie blede kase, co nam nosili akoze jest. ani raz som to neochutnala, brrr.

machulka006

zdravím slečny... masaker debatka, to vám poviem, smejem sa už dva dni, ako si to tu čítam... ja by som tiež rada prispela, i keď nesúvisí to ani tak z hygienou, ale s prístupom lekára. Ako takmer 7 ročnej mi vyberali krčné mandle v detskej fakultnej v BA. Viete si to predstaviť, 6 a pol ročné dieťa, priviazané o to kreslo, žiadne oblbovačky či dokonca narkoza ako teraz, proste brutál. A doktor sa ma po operácii spýtal, či si chcem tie mandle pozrieť, prípadne zobrať domov, alebo ich má hodiť psovi. Nočo na to poviete? A keď som na druhý deň po operácii mrela od smädu, sestrička ma vysmiala pomaly pred celým oddelením, že mám vôbec chuť niečo dať do hrdla...

mentolka

lea ja tu umieram od smiechu. a to som chcela ist spat ale reku kuknem co new. tak vravis ze pekne slipky si kupila...