Mam AIDS

dvojbotka

no proste hruza...ja sa len desim ked nahodou ochoriem...
bola som v nemocnici len raz nastastie ale aj to bola zabava teda...
mala som ovcie kiahne a sa mi to spojilo so zapalom stredneho ucha takze som neuveritelne opuchla...az tak ze ked som sa postavila tak clanky prstov na nohe som mala v lufte.
samozrejme obvodny lekar mi dal natieraz tie vyrazky takym bielym co sa na to dava...tak sme teda spokojne mazali.ale ked sa pridruzil aj ten zapal tak sme rovno na pohotovost isli a tam sa zrazu lekarka rozhodla ze ta biela masticka je uplne nevhodna a tak mna opuchnutu ze som sa ledva hybala a s teplotou nahnali do vane a zacali sprchovat teplou vodou aby to zliezlo...
si myslim ze ked som to mala uz tyzden pred tym nez som tam dosla na sebe tak kludne mohli pockat kym to zo mna same zleze..
potom ma na WC zacali nosit vozickom lebo usudili ze moj stav nieje vhodny na to aby som chodila...no to ste mali videt tie ochotne tvare sestriciek takze nakoniec to ostalo pri mise.kedze infekcne bolo presklene tak som sa tam spokojne mohla vycikat aj pred verejnymi obdivovatelmi.jasne ze nijaky papier som nedostala a som sa zacala zaparovat.sestricka sa ma potom pytala ze ...a ty to tu mas nejake zacervenane vsetko,hm..
a ja male dieta vystrasene som len na nu pozerala...to uz aj ja som zistila z coho to bolo a nemusela som byt ani sestricka...a tak som potom zacala chodievat potajomky na wc pesi,bolelo to sice ako parom ale aspon to bolo trosku hygienicke a nemusela som sa hanbit.

age44

to si tam ako lekar odlozil? ci uz jej to tam rovno dal ako implantat? boze to je nenormalne.
mne spoluleziaca na porodnici vravela ze pri predoslom porode si asi dva dni po nom vytiahla chumac vaty z posvy. hm, zabudli jej ho tam.

dvojbotka

ahojte...tak aj ja sa teda podelim so zaujimavym zazitkom znacky nemocnica.
asi pred 10 rokmi babke zistilu rakovinu prsnika a rozhodli ze ho treba odstranit.operacia prebehla uplne v poriadku.samozrejme babku rana bolela potom a aj sa dost zle hojila ale pripisovali to tomu ze uz nieje najmladsia...no proste vymysly.
asi 2 tyzdne po operacii ale babky chytila hrozne bolesti a teplotu,mala to aj velmi cervene vsetko a lekari sa k tomu stavali stylom ze sak sa to hoji...nastastie tam dosiel vtedy moj krstny,on je chirurg a nejako sa mu podarilo dohovorit lekarom aby babku otvorili a pozreli,ze sak to neni normalne...
no a hadajte co nenasli v rane zasite?
samozrejme okrem kvanta hnisu tam bola odlozena aj chirurgicka ruska...ako keby sa nemal ich pocet pri operaciach stale kontrolovat...

srnka

no teda ty si ale pazrava! a neublizilo ti to na zaludok? predsalen nachytro zhltat teple jedlo... a este v takom strese xixi.

hladoska

Ja som bola pred polrokom hospitalizovana na interne pre problemy so zaludkom.Lekar mi v den prijatia nariadil prisnu dietu.chapete to? mne stale hladnej zene!jeden den som to vydrzala na infuziach v poho,druhy som uz mala od hladu fatamorgany.moja spolubyvajuca 40r.pani sona vsak jedavala priamo predomnou,nosili jej na izbu a ja som to nemohla vydrzat viete ake muky som prezivala? raz na obed sona zacala jest ryzovy nakyp,ludia tie krasne broskyne co z toho trcali to bolo nenormalne.odjedla asi 2susta a vtedy sa jej zacalo tocit v hlave,dostala zavrat,mala prudke bolesti hlavy a na to jej pomahali studene obklady.isla teda do kupelne namocit si ochkajuc uterak.ano tusite spravne zazrala som jej ten nakyp,bolo to fantasticke.ked sona prisla pytala sa kde ma nakyp a ja ze ho odniesla sestricka ze myslela ze uz nebude.spolocne sme ponadavali na sestricku a na celu vec sa zabudlo.bolo to ale moj najfantastickejsi zazitok mnam. soni ak toto citas prepac!

karolinka 76

jéééj babky pozeram ze ste tu v hojnom pocte,no co je nove? nikto dnes nebol na sonde,nerodil,nenavstivil pediatra so zapchou? hm ved kam by sme aj v sobotu vecer chodili vsakze? len nech sme chvalabohu zdravi a nemusime nikam.ale pribeh na vecer by bodol ako rozpravka na dobru noc.ja som sa tu dnes nachichotala ako uz davno nie.

hanka bez

no je to horor nashira,ved babka potom aj onedlho zomrela,prestala sa hybat uplne a dostala zapal pluc.ale vzdy ked si to predstavim ako capla na zem uz sa iba usmejem,uz s tym nic nenarobime.

srnka

Jezisikriste ze pani a vy ako kakate! ! ! to co bolo za pediatra retardovaneho ?! Som sa smiala tomu este aj vo vytahu,paneboze sak by ma vystrelo.