Tak pridám niečo veselšie, ale vtedy to bolo na zabitie...Prišla som do služby, to som ešte robila na šestonedelí a vtom zvonil telefón a muž chcel vedieť, čo sa im narodilo.Tak pozrem na meno do ordinačného, izba tá a tá, pozriem na pôrodopis, izba súhlasí, kuknem pohlavie- chlapček! Muž jasal, šťastný prešťastný, hrdý...Tak sme zložili a ja som za chvíľu prišla na to, že kolegyňa prehodila papiere a že vo fascikli na pôrodopis boli papiere druhej pani, čo rodila krátko po tejto...S hrôzou som si našla správne papiere, samozrejme, narodilo sa im dievčatko! Tak chytro volám za svoje z automatu z jedálne, že mu s pokorným hlasom v telefóne oznámim, že ma to strašne mrzí, ale chybička se vloudila...ale nemohla som sa mu dovolať, stále mal obsadené, to už určite obvolával pol rodiny, že má syna! Nakoniec som sa mu dovolala, také ticho na konci telefónu som ešte nepočula, nechcel mi veriť, že si z neho robím srandu, ale nakoniec uveril, no myslel si, že som úplne šibnutá a ja som si sama pripadala ako blbec, nepríjemná situácia, aj keď sa v podstate nič také hrozné nestalo, bábo bolo zdravé, ale aj tak....