Mam AIDS

srnka

Kosa u vas studovali lekari za klobasky? U nas v ziadnom pripade teda! U nas studovali za cele prasa za kazdy semester a to si nerobim srandu.Nasa znama ma syna ktoremu takto zabijali prasiatka a nosili do skoly.Ked mali uz na dvore obarene prasa,rozrezane a my sme sli okolo,mama vzdy vravela - ÁÁ XY uz spravil skusku z anatomie!

kosa

vizitka,
zial, nie si prva kotra prisla do styku pravdepodobne z lekarom-kolbasarom (teda takym-takov co skoncili medicinu za uplatu).....

tu je pre teba len jedna rada a to ze snaz sa sama robit co sa da a zvediet aby si co najmenej musela k lekarom z hocijakeho dovodu.

a pozri si stranku zdravie.sro.sk
stoji za to.

nellka

Lea, to bolo dobré, ešteže ich napadlo sa pozrieť do rodného listu! chi chi!
No to vieš, bol to pre chlapíka šok, keď som mu najprv povedala, že má syna potom som mu volala, že ba veru že nie....Ale som rada, lebo do p.r.d.e.l.e. ma neposlal.

lea

mojmu otcovi zase tak poplietli na matrike meno. pol roka ho doma volali Peter, az kym sa pozreli do rodneho listu a zistili ze je Jozef :-)) tak zostal Jozkom

nellka

Tak pridám niečo veselšie, ale vtedy to bolo na zabitie...Prišla som do služby, to som ešte robila na šestonedelí a vtom zvonil telefón a muž chcel vedieť, čo sa im narodilo.Tak pozrem na meno do ordinačného, izba tá a tá, pozriem na pôrodopis, izba súhlasí, kuknem pohlavie- chlapček! Muž jasal, šťastný prešťastný, hrdý...Tak sme zložili a ja som za chvíľu prišla na to, že kolegyňa prehodila papiere a že vo fascikli na pôrodopis boli papiere druhej pani, čo rodila krátko po tejto...S hrôzou som si našla správne papiere, samozrejme, narodilo sa im dievčatko! Tak chytro volám za svoje z automatu z jedálne, že mu s pokorným hlasom v telefóne oznámim, že ma to strašne mrzí, ale chybička se vloudila...ale nemohla som sa mu dovolať, stále mal obsadené, to už určite obvolával pol rodiny, že má syna! Nakoniec som sa mu dovolala, také ticho na konci telefónu som ešte nepočula, nechcel mi veriť, že si z neho robím srandu, ale nakoniec uveril, no myslel si, že som úplne šibnutá a ja som si sama pripadala ako blbec, nepríjemná situácia, aj keď sa v podstate nič také hrozné nestalo, bábo bolo zdravé, ale aj tak....

vizitka

Ja mam pre vas tiez pikosku o mojom pediatrovi.Ked mal syn 3 tyzdne nepricetne plakal,vedela som ze to nieje od hladu bol to iny druh placu akoby ho nieco bolelo.Utekali sme k mojej pediatricke a ta ho prezrela a skonstatovala ze ma zapalene uska.Chovala som ho ako v bavlnke,sopliky nemal,prievan isto nie tak som sa jej opytala ze a z coho to moze mat. A ona mi na to : no z coho z coho, neviete si ani decko poriadne okupat,naliali ste mu do usi vodu z toho ! Tak ma to nastvalo,este aj do karty mi napisala ze matka pravdepodobne nespravnym zaobchadzanim pri kupani..bla bla matka poucena.Dala nam kvapky do usiek a o 10 dni sme tam boli zasa s tym istym,maly mal navyse uz aj teploty. Pozrela mu uska,mrkla do karty a vravi ved som vam povedala aby ste davali pozor pri kupani! Nakoniec sme sli do nemocnice na ORL kde nam povedali ze to ma v usku bacil akysi streptokok ci ako sa tomu hovori a ma to z toho a kupanie s tym nesuvisi.Hlavna vec ze mame napisane v karte doteraz ze mater si nevie ani decko okupat!Detska sa mi ani neospravedlnila ,je to proste ten typ co pojedol vsetku mudrost sveta a nik nemoze mat pravdu len ona - pizda.

nellka

Nashira, tú krv mu mohli odobrať už pri príjme, nie? Vieš, mne sa tiež niekedy rozum zastavuje nad niektorými vecami. Z čoho potom uzatvárali dg?! To je sila!
A mali by brať na zreteľ, že človek sa viac bojí o dieťa ako o seba a preto je aj citlivejší na to, čo sa okolo neho deje a aký má personál k nemu prístup.
Ja sa tiež modlím, lebo dostať sa u nás na detské...nechcem im krivdiť, ale vykrikovať po chodbe mená mamičiek s tým, že pani tá a tá, obéééd...ma skoro vykotilo. Tak sú tam choré detičky, kt. možno akurát zaspali a oni tam ziapú ako najaté.
A ešte chybou lekárov je niekedy to, že poriadne pac. nevypočujú, alebo prepočujú, lebo oni všetko vedia z jedného zbežného vyšetrenia a z prvého pohľadu...Lenže to je veľká chyba, viem, že nám raz jeden múdry p.doktor povedal, že nikdy netreba podceňovať to, čo povie matka, lebo tá dieťa najlepšie pozná.