Mam AIDS

nellka

Age, nakoniec sa mi to podarilo do toho sáčku, čo sa dá kúpiť v lekárni. Ja to tiež neznášam, asi ako každý a zvlášť, keď je to takéto malé a nedá sa jej nič vysvetliť. Už nič nenašpekulujem, uvidím, čo mi zajtra povie dr, keby sa tie črievka rozhýbali, tak by bolo dobre. Len ma pletie, že kakala už asi trikrát a v pohode, žiadna hnačka, ani zápcha, tak prečo má to brucho také...
Nashira, keď je malý chorý,tak môže mať aj zväčšenú uzlinku, ale veru radšej nech ho popočúva, či mu to na tie priedušky nezišlo, človek je kľudnejši, keď to má "odobrené"lekárom.Aj moja malá má zväčšené uzlinky, ale v slabine, robili jej kadejaké vyšetrenia, lebo chorá nebola, na nič sa neprišlo, tak to tam asi bude mať stále také, neviem prečo. Tak neboj, nebude to nič vážne.Prajem nám zajtra len samé pozitívne zážitky z lek. prostredia, nech nám ešte viac nervov nepridávajú, aj tak ich je už dosť.

age44

no dnes je to tu hotovy trhak!!!
nashira, prepac mi, ale ma pobavilo s tym svetrom na pohreb. fakt sa za to hanbim.

nellka a ko ste nakoniec nachytali ten moc? vies, ja nechcem zase zacinat, ja len ak by nam to raz nahodou bolo treba...
a skoro sa uzdravte, nech ti je dobre. ja nezmnasam ked deti trpia, ja si stale vravim, keby som radsej ja bola chora, ako oni. vsak raz mal syn cely tyzden horucky, ja by som az plakala zanho, hlavne bolo tazke dostat donho nejky liek. tak som mu nasilu strkala capiky do konecnika..... ja som mu vravela, ze to tabletku do zadocka musime dat.

nashira

No to fakt nieje vesele...Mne sa zase zda,ze to malemu zislo na priedusky asi zajtra pojdem na kontrolu.A ma zdurenu uzlinku tak ma to tiez trapi.Ale to brusko no chudatko mala.

nellka

Ahojte baby! Nashira, to trhanie zuba ti nezávidím, mne počas tehotenstva trhali dva, fuj, ale bezbolestne, mám dobrého dr, teda, dobre trhá! A veru si to vystihla, biela a čierna...to ešte využiješ!:)
Zajtra už idem s malou k dr, má bruško ako balón, vôbec jej netrávi, dnes znova vracala, ale len raz, ale hádam všetko, čo od rána zjedla:(, tak neviem, či na to čosi existuje, začala som jej dávať Nutrolin B, ale to brucho má hrozné...Dúfam, že ma nesfúknu, kde som bola doteraz, ale už to vyzeralo, že bude ok, tak zbytočne som tam chodiť nechcela. Dnes tam bol muž zaniesť malej moč, ten bol v poriadku, však uvidím, teraz na noc nevypila ani kvapku toho môjho skvelého ryžového odvaru...
Inak, nashira, ten zub je fakt fascinujúci, ale ja som ho nepýtala, len bol na ňom hnisavý vačok, ble, tak taký nechcem.Baby, ja akosi prestávam sršiť vtipom, mám zase pokazenú náladu, dokedy toto bude trvať.

nashira

A este dnes som si kupila taku bielu koselu skombinovanu s ciernym svetrom a manzelovi sa to nepaci tak som z toho smutna,lebo som si myslela ako mi sadla .No budem mat aspon na pohreb a nejaky koncert....ci co.

nashira

Vytrhol mi stolicku,lebo sa pod nou tlacil zub mudrosti presne na to iste miesto.Tak neviem co ,ale vsetky zuby mudrosti mi tak rastu namiesto tych poslednych stoliciek....len keby vydrzali.......Dnes som si kupila taky gel na zuby co ich nafloruje tak bude florova rodinka.Nellka ako sa mate?A viete co ma serka,ze tlacim do hlavy a priberam .Dyk.

age44

wow, tak uz ti dnes asi nie je do smiechu.
to bol este mliecny :-))) alebo nebodaj zub mudrosti? no tak to je bieda, ja som si dala tiez vytrhnut, nerastol mi dobre....
ja som si mandle nepytala domov, a este ma napada, co som si nepytala so sebou, ale to som uz spominala, a to bolo smutne,
tak nieco na manzelstvo:

-Ocko, preco si sa ozenil s mamkou?
ocko sa otoci k manzelke a vravi:
- Vidis, ani to dieta to nechape...

my ideme zajtra s malou na druhe ockovanie, uz su teraz super tie hexa vakciny, to syna este chudatko viac potrapili s diteperkom. som zvedava, aku budeme mat vahu, papkacka je dobra...

nashira

Dnes mi trhali zub.....no ked som ho videla tak som povedala doktorovi"Ja ho checm zabalte mi ho prosim"Doktor sa zacudoval a povedal"No ved to je bezne ze ked sa niekomu amputuje noha a ruka tak si ju vezme domou:).A ja mu na to:"Ja za to nemozem no ked som uvidela ten zub tak som hned vedela chcem ho"....ukazat manzelovi chapete?Tak mi ho sestricka oplachla a zabalila do sacku.Bol teda s obrovskymi korenmi az som sa zacudovala...no sila.

srnka

To nasa mala zasa raz behala po styroch s oplienkovanou ritkou,este nevedela chodit a manzel vravi ze : daj jej dole tu plienku chudatku ved je horuco a ja mu na to ze este dnes nekakala tak sa bojim aby nam nezaspinila koberec a on ze aka som zla ked ju necham takto trapit v pamperske. Tak sme ju vyzliekli,dieta take blazene cele ze ma holu ritusku a podho liezt po izbe.Zapozerali sme sa na tel. a prebral nas az ohavny smrad,mala kakala ako liezla tak za nou take vacsie bobky asi 9.Muz to pozbieral,otepoval inkriminovane miesta na koberci,ja som osprchovala malu a pozerali sme zasa s tym ze uz nas nic neprekvapi a tuuuudle.Mala sa o 10 minut dokakala zasa tentokrat v kute izby pod stolikom a usilovne to natierala po stene a po kabloch od pocitaca.To ste mali vidiet manzela ako zuril xixi,aj malovat sme museli koli tomu.