Mam AIDS

nellka

Ahojte, tak ja mám teraz farbu na vlasoch, také čosi medzi hnedou a červenou, modré oči a vlasy kúsok pod plecia.
A inak malá sa nemá dobre, výsledky sú znova vysoké, zase v pondelok budeme riešiť, tie výsledky ešte nie sú komplet, no uvidíme.

age44

jaaaaaj, nemam net!!! strasne, neviem ako budem zit, asi mi treba odvykaciu kuru, tak vas pozdravujem vsetkych, prajem pekny vikend, neviem kedy sa to da do poriadku.

age44

hi, ty mas zolika? ako v milionarovi, len manzel na drote. mna si skor manzel vola na opravu pravopisu.
ja mam blond melir na hnede vlasy (to kvoli sedinam :-))) a svetle oci (taky mix) no a skor tmavsiu pokozku. uz ma mas? pipi si pamatam, tak si ta uz predstavujem.

nashira

.....je mi smiesne ,lebo si tu pisem sama....age uz si tu nepisemem my dve ,ale len ja....zas am niekto obvini.A este niekedy pemyslam ako vyzerate....nedame na zaciatok farba vlasov a oci?Ja mam modre oci a cervene vlasy....svetlu pokozku a troska pehy.....skoro ako pipi dlha pancucha.

nashira

No uz som dlho na materskej a este ,ze si tu s vami pisem ,lebo asi by som zakrpatela....gramaticky.Ked nemam istotu tak zavolam manzela a poviem prosim ta skontroluj mi to :):):)...

nashira

....konzumny sposob:):):)....No nase deti to budu mat tazsie ....aj mi to mame co sa tyka zabezpecenie.Ja uz teraz tej najstarsej /v marci bude mat 11/ hovorim,ze sa musi ucit,aby bola vzdelana a mohla sa zabezbecit....Hovorim zijeme v kapitalizme a je to citit...Naozaj lutujem ludi co maju chore deti a nemozu pracovat,alebo nemaju vzdelanie nielen vdaka sebe,albo matky co su same ...rozvedene,vdovy,slob.mamicky s tymi sa zivot nepara.este mozem dakovat Bohu,ze sme vo vseobecnosti vsetci zdravi a zivy.Som zase mala uvahu ....dufam ,ze vas nepohorsujem:).

age44

no presne, ja vravim - milujme sa kazdy den, na to nepotrebujeme specialne vyhradeny cas v roku.
na druhej strane, dnes som poobede v skolke v skrinke nasla dve srdiecka, jedno papierove a jedno asi z cesta robene a syn mi vravi, ze to je srdiecko krasne pre mamicku a chcel mi ho hned davat na krk, bolo na snurke. skoro som sa tam rozplakala..... a ideme von zo skolky, ja som ho tak skumala a pytam sa ho, ci to robili z cesta, alebo z hliny. a on - z cesta? vyskusame ho zjest? a ja reku, to je pre maminku, ja si ho nedam zjest.
tak tomu sa teda hovori konzumny sposob zivota?!

nashira

Tak Ahojte kocky!
Mala dobre....bola krasny anjelik...mala ten oblek z dracika bola krasna.NO a noc bola kruta malemu sa od 17.00 vcera stupnovala teplota.O 22:00 mal uz 39,9° a neslo mu to zrazit.Bola som hore do 4:30 rano.....no bolo to drsne.Tak dnes nam uz predpisala antibiotika.Teraz je mu lepsie len chrci tak medicinkujeme.Ja som mala poobede este "biznis"....3 deti musim makat.A manzel mal nastasie na dnes dovolenku tak sme to nejak zvladli.Ale je zima jak svina fuci....dufam ,ze sa nam nebude panelak kívat a praskat steny sakris:) :) :)...Valentina .....to je nic pre mna ....toho mame priebezne .....tiez tento den inak neriesim.