Age, kedysi som tam robila, potom už inde...A to čo si písala o tom, že človek nemôže rozprávať, alebo sa hýbať, alebo oboje...robila som potom na takom odd...Nemuselo ísť len o krv. do mozgu, stávalo sa to aj po operáciách nádorov a pod., mali sme tam raz takého mladého chlapa, zoperovali ho a on potom nemohol rozprávať, dokonca ani písať, aj ke´d to čakal, bolo to strašne ťažké to zvládnuť, veď si predstavte, že čosi chcete, každý vám kladie tisíc otázok, aby zvedel, že čo to vlastne má byť, otvoríte ústa a vyjde len pazvuk...ale postupne sa naučil rozprávať, aj čosi napísať, trvalo to dlho a musel na sebe pracovať, ale zo začiatku to bolo čisté zúfalstvo...Ale to je smutné, len ma to tak napadlo k téme sny a realita. Keď mám takýto druh sna, tak sa z toho niekedy spamätávam ešte celý deň...
S tým výkladom môjho sna to asi bude naozaj tak, už by som sa rada normálne vyspala, teraz som stále v pohotovosti.
Nashira, aj výklad tvojho sna si trafila, dúfam, že si s druhým manželom nažívate spokojne!