Mam AIDS

jajka

To s tymi bobkami po celej posteli sa mi stalo tiez:) Nas maly sa zase vyjadril, ze: Ja lubim len male hovienka, velke nelubim

age44

chi, tak sme presli od mocu k bobkom. to nas stale pozrel do nocnika a zahlasil - to je klobaska, alebo to je torticka.
vzdy som hned vedela aka konzistencia.

nashira

Ale to je moj problem.... moc som zamerana na neveru a vernost.Preto sa aj sprtam v takychto temach a neprospieva mi to po psychickej stranke.Tak som zakotvila radsej na aids a no vidis....zasa toho dotykam.Moja starka hovori"Cim viac sa v hovne sprtas tam viac smrdi" a ma pravdu.A dnes bol maly taky zlaty .Prisiel ku mne a dal mi taku malu vec do ruky .Som mu povedala:Ty si krasny .A tak som to chvilu drzala v ruke ,lebo som pozerala telku a potom sa pozrem a troska sa mi to zdalo makke a to bobok co vypadol z plienky.....:) :):).Tak sme si umyvali obaja ruky protexom....no sranda.Ale to je este nic...Raz som ho prebalovala na manz. posteli....A pozrem do plienky od zadu a tam nic tak som bola presvedcena ,ze tam je len nacikane .Tak som si ho polozila a vytiahla prudko plienku....akoze rychlo a v tom sprska bobkov ....kade tade.....to bolo sakra.

nashira

Sme spolu uz 3roky a je ku mne dobry...nepije,nefajci a pomaha mi s detmi....zazivam s nim to co som s prvym nezazila.Nechodi na ziadne akcie a najradsej je doma ...a to nepisem o Kenovi:) :) :).Len je az moc dobry a niekedy mam strach,aby si to nejaka zenska nevysvetlila posvojom....to jedine ma trapi.

nellka

Age, kedysi som tam robila, potom už inde...A to čo si písala o tom, že človek nemôže rozprávať, alebo sa hýbať, alebo oboje...robila som potom na takom odd...Nemuselo ísť len o krv. do mozgu, stávalo sa to aj po operáciách nádorov a pod., mali sme tam raz takého mladého chlapa, zoperovali ho a on potom nemohol rozprávať, dokonca ani písať, aj ke´d to čakal, bolo to strašne ťažké to zvládnuť, veď si predstavte, že čosi chcete, každý vám kladie tisíc otázok, aby zvedel, že čo to vlastne má byť, otvoríte ústa a vyjde len pazvuk...ale postupne sa naučil rozprávať, aj čosi napísať, trvalo to dlho a musel na sebe pracovať, ale zo začiatku to bolo čisté zúfalstvo...Ale to je smutné, len ma to tak napadlo k téme sny a realita. Keď mám takýto druh sna, tak sa z toho niekedy spamätávam ešte celý deň...
S tým výkladom môjho sna to asi bude naozaj tak, už by som sa rada normálne vyspala, teraz som stále v pohotovosti.
Nashira, aj výklad tvojho sna si trafila, dúfam, že si s druhým manželom nažívate spokojne!

nashira

ahojte!Nedavno som pozerala v telke rozhovor s psychologom na temu sny.Celkom sa mi to pacilo .Hovoril ,ze aj v noci mozog pracuje a podnety ,ktore nestihame cez den spracovat sa pomixuju s pocitmi a potom je z toho kokteil zvany sen.A ,ze ak on riesi s niekym sny tak mu kaze zapisovat si ich a potom spolocne nad tym zapremyslaju a zisti sa z coho to moze byt.I ked niekedy je sen taka kasa ,ze sa neda vysvetlit a to je podla mna ako s pocitacom ....virus a systemove chyby...atd.Mne sa casto sniva,ze ma druhy manzel nechce a ma druhu a sme si zrazu cudzi,ale to je len dosledok prveho mabzelstva ...tak som to uzavrela,aby mi nesiblo.Pekny den nam vsetkym a Nellka som rada ,ze je lepsie.

age44

mne sa obcas snivalo, ze som sa nemohla ani pohnut, lezala som nehybne, ani ruku som nemohla zdvihnut, a ked ku mne niekto prisiel a chcela som otvorit usta a nieco povedat a nic, nemohla som ani to! brrr, taka bezmocnost. vzdy som bola taka rada, ze som sa prebudila a bola v poriadku. ked som si pomyslela, ako sa asi clovek citi po mozgovej prihode, neviem ci je to porovnatelne, ja som sa nastastie prebudila z toho sna. snivalo sa mi to asi styri - pat krat, s niekolkomesacnym odstupom. teraz uz davno nie.
nellka, ty robis sestru na gynde? mam jednu znamu, ktora robi na gynekol. musim jej povedat to o tych tabletkach do susky :-)))
dobru nocku vsetkym, my s malou este trochu "požúrujeme", kym na nu pride snicek.

somezeda :)

znamena to len ze si strasne unavena a si v takom strese ze si ani v spanku neoddychnes. tiez sa mi take snivalo

nellka

Ahojte! Tak malá sa má už lepšie, teda dúfam, že to vydrží, už zjedla polievku a ešte pýtala, udržalo sa to v nej, aj vodičku pýtala, už to bude, hádam, lepšie. Už som spokojnejšia, uvidíme zajtra, ste zlaté, že ste na nás mysleli!
Jaj, nashira tú spomínala ten strašný sen...tak mne sa dnes poobede, keď som spala s malou, snívala takí hovadina, že som sa nemohla cez deň prebrať, ľudia chodili a klopali nám na dvere a ja som im otvárala so zavretými očami, strašne som sa ich snažila otvoriť, ale nešlo to, tak som každému vysvetľovala, že som hrozne unavená a nedarí sa mi tie oči otvoriť a to sa mi snívalo vkuse, taká blbosť, ale bolo mi to nepríjemné, tá únava, to, že sa nedokážem ovládať a pritom som tak strašne chcela normálne fungovať...nevie niekto, čo to môže znamenať? Nejaká osoba,čo vykladá sny?:)