ahojte! Age, s tým valentínom to cítim podobne. U nás sa to nikdy neoslavovalo a zrazu hop- deň zamilovaných! Však dobre, možno sa to časom viac udomácni, ale mne to tak zatiaľ nepripadá. Malá sa tu na mňa šplhá, ani písať sa mi nedá, tak pa!
pozeram, ze som sa nejako zacyklila.... syn pozeral rozpravku na pc, tak asi nieco postlacal, zlaty je.
aj my sme mali karneval uz v poste, dva dni po popolcovej strede..... aj moja mama sa cudovala. asi novy trend.
ale vsak detickam nemozno zakazat zabavat sa.
inak, vsetkym co uznavaju dnesny sviatok, nech si ho vychutnaju so svojimi drahymi. my ani velmi nie, nemame radi tie komercne, umele sviatky, ale nevadi.
no to povedali chlapi, ze ufnukana baba a odvtedy sa to traduje. ja vidim vsade, ake su zeny silne a nepoddajne....
ja aj ked mam 40° horucku, staram sa o deti, moj muz ma 37,2 a uz sa podopiera, ze ako nevladze, lebo ma teplotu.
a ja sa len drzim, aby som nepraskla od smiechu, chudatko chorucke.
tak sa drzte vsetci marodi, a nech nas nenakazite nejakou virtualnou virozou :-)))
Srnka, na teba musí byť pohľad, keď sedíš za volantom!:)
A ešte som zabudla, aj mne sa niekedy sníva, že lietam, ale neplávam, len mám rozpažené ruky a je to super. A už som si raz aj v sne povedala, že to skúsim, aj keď sa zobudím, ale kurník, nejde to!!!
To kde mate ludkovia este karneval ved uz su fasiangy,karnevaly uz boli! ccc...
Mne sa casto sniva ze soferujem auto,iba tak jazdim,kludne pomaly,cesta ubieha,sem-tam sa mihne biely pas,a ja idem ,motor pradie a mna to starsne ukludnuje.Takto jazdim aj celu noc a je to bozske! v skutocnosti v realnom zivote mam panicky strach zo soferovania a bojim sa v aute aj ako spolujazdec.az nenormalne,ked idem autom sedim v krci a sledujem cestu,jedno oko na tachometri,druhe na ceste- proste smrt v ociach.
no to povedali chlapi, ze ufnukana baba a odvtedy sa to traduje. ja vidim vsade, ake su zeny silne a nepoddajne....
ja aj ked mam 40° horucku, staram sa o deti, moj muz ma 37,2 a uz sa podopiera, ze ako nevladze, lebo ma teplotu.
a ja sa len drzim, aby som nepraskla od smiechu, chudatko chorucke.
tak sa drzte vsetci marodi, a nech nas nenakazite nejakou virtualnou virozou :-)))
Tak vidím, že choroba prepukla už aj u vás, Nashira.:( Dúfam, že malej nebude do rána horšie a bude môcť ísť aspoň na ten karneval. Tak sa pekne vyspite- nie, že budete malého v noci s mužom omylom budiť- ha ha- a ráno nech je vám už lepšie! Pa pa a Age, baby veľa znesú, teda určite viac ako chlapi! a že ufňukaná baba, no toto!:)