Mam AIDS

age44

my sme sa vratili z vychadzky, v poslednom case najradsej dieta chce ist do supermarketu, tam sa chodime hrat s hrackami, uz vsetky poznam ako funguju. kupili sme nove auto, tak sa hrame....
minule som ucila syna svetove strany, lebo sa pytal, kam ide slnko. o par tyzdnov mi ukazuje - mami tam je pripad! a ja ze aky pripad, on - mami, ty nevies kam odchadza slnko? tak aby ste vedeli, na pripad.

age44

mala? ta je nespavec, cela po mne. v noci zaspava o jednej, druhej. ak ju vezmem o pol jednej k nam do postele, "napojim na infuzku", aj tak - napije sa a kope, prevracia sa. este skratka nie je jej cas. ale potom uz spime, zobudi sa okolo 7mej rano a potom si sladko spinka cele dopoludnie. takze mame dopoludnia len jedno dieta, odpoludnia dve a v noci zas len jedno. niekedy zlostia obaja. ale zlati su.

nashira

Skus jej nad ranom vymenit plienku ak nosia a daj tam nejaky makky sacok...Ja som to tak urobila len u chlapcov je to asi jednoduchsie.....Ved staci len trocha mocu.A dieta nemusi mat stres ,alebo rano v sprche nech sa vycika do nejakej nadobky a tak ist ku doktorovi.

age44

no, to musi byt horor odobrat moc, my sme mali vystupnu prehliadku, to som uz bola dospela, a mne bolo treba straaaaasne cikat. uz som nesla, ze zaraz mi bude treba moc do pohara a tak som sa strkala ako prva na WC, ze uz to nevydrzim. po chvilke som vysla ...... s prazdnym poharom!!! ludia, ja uz som bola taka zblbnuta s tej POTREBY, ze som pohar zabudla na zemi pri zachode a urobila to rovno tam. viete si predstavit, ako sme sa nasmiali. no vsak posledna prehliadka, tak aspon bola sranda.
my mame doma chlapa (3a3/4 r.) a malu princeznicku (0,5 r.)

nellka

to bude horor odobrať jej moč, má rok a pol, to jedine do sáčku a večne to ide pomimo, ale určite dám vyšetriť, ak pôjdeme k dr alebo do nemocnice.
A nashira, veď ja viem, že si to tak nemyslela, neboj, neni som domýšľavá urážlivka, dobre, že si napísala, ale skôr si myslím, že to bude viróza, aj tá staršia to mala, ale teraz je na tom už dobre, len toto malé sa z toho dlho hrabe. Tak pa, dám vedieť, čo nové a ostatní prispejte aj vy svojou troškou do mlyna, nech je sranda!

nashira

....a to som tak nemyslela ,ze to u mojej bolo vaznejsie.Len som tam chcela naznacit,ze ci by to nemohli byt aj tie oblicky.Vies pri odvodneni je tam asi vacsie riziko infekcie a aj sa pri tom zvracia ...no to ma len napadlo aj to ,ze je taka nevladna aj moja taka bola.Mozno by neuskodilo vysetrit aspon ten moc....a tolko tu o tom moci bolo reci....joj.Tak sa lucim idem do hajan a napis Nellka ako na tom ste zajtra urcite....papa.A mam 3 deti dve dievcata a 1chlapec.