Mam AIDS

nashira

No tak zienky malemu je horsie kasle a uz ma aj zvysenu teplotu tak pochybujem,ze to je reakcia na to ockovanie a mala ma to iste tiez sa jej prihorsilo.....a chuda ma zajtra karneval .No dam ju aspon doobeda...ak to nebude do rana s teplotou to by ma vystrelo.Tak sa idem suchnut k malemu a k polovicke do postielky samozrejme aj s vacsimi priserkami:):):)

age44

a mavala som aj take sny, ze som lietala, tie boli velmi pekne. robila som take pohyby, ako ked plavete prsia a normalne som mohla vyssie, nizsie, rovno letiet, ako vo vode. skoda, uz som davno taky nemala. uz mam asi pristrihnute kridla :-)

dnes sme sa boli ockovat s malou, za 6 tyzdnov pribrala 600 gramov, pekne. stale nas upozornuju na reakciu, ale mala je taka hrdinka od zaciatku, ina ako "ufnukany chlap"....

age44

joj sny..... ja si malokedy pamatam sny, ale niekedy to fakt "stoji za to".
aj naposledy, akurat ked si nellka spominala ten s tym zavretymi ocami, mne sa snivalo, ze sme stavali dom, moj manzel tam bol akoby stavbyveduci a ja som mu nechcela do toho kafrat, ale taky bol cely krivy, preklady nad dverami a oknami popraskane, este nemal omietku. a ja som manzelovi len tak jemne naznacovala, ci by sme nedali detsku izbu inam, lebo akurat tam, kde mala byt, to bolo vsetko najkrivsie.
necudujem sa ani, ze to vsetko padalo, vsak moj muz este nestaval.....

niekedy sa mi sniva o schodoch, alebo vytahoch a tie su tiez take krive, padajuce, proste strasne. ja sa cudujem, ze este nastupim vobec do vytahu.

nellka

Mamca, ďakujem, aj dr mi "predpísal" coca colu, to ostatné skúsim, ešte raz ďakujem!
Malá má zvýšené pečeňové testy, nevie sa prečo, zajtra ideme zase ,inak dieta, cola, Nutrolin...Ale slabo pije aj papá, no neviem čo sa to deje, ale hádam je to len spomaleným trávením. Teraz spinká.
Nashira, ten tvoj sen bol úplný des, nepozerala si deň nezávislosti? Žeby sa ti tam primontovali nejaké obrazy z toho filmu, kedysi som to viedela, ale ja už tie americké pitominy nemôžem ani cítiť. Mne sa tiež snívali haluze, stále som sa budila, bolela ma hlava, boli sme na rodinnej oslave, v tom sne, a boli tam aj moji starí rodičia, čo už zomreli a všetci sa chovali tak divne...Teta mala doniesť šľahačku, tak ju doniesla v tégliku od krému na tvár, tak sme sa divili, že prečo doniesla tak málo a ona potom vytiahla ešte sprejovú šľahačku, že však to bude dosť....no hovorím, haluze, ale celý ten sen bol tak nepríjemne ladený, všetci boli takí nevraživí, no divní...

age44

:-))))))))))
akurat pijem kavu a si vravim, ze sapozriem, ci sa aspon nashira prida :-))))) to je presne, kava o osmej.

nashira

No dnes to bol teda sen. Snivalo sa mi ,ze som sa zobudila na pukanie stien.Ked som otvorila oci v tom sne tak sa cely panelak kyval uplne sa naklanal .My sme boli cela rodina v byte a bol to hrozny pocit tie steny praskali aj v detskej. Nevedela som ci odist z bytu ,ale nebolo na vyber vonka bol strasny vietor.ked som sa pozrela zase z okna tak vietor vytrhol strom a ten letel tak ze sa krutil okolo vlastnej osi popred nase okno.Ked to vsetko ustalo bolo vsetko poskodene aj panelak a ta som rozmyslala kam pojdeme a vedela som ,ze te vietor ma prist este raz.Znova pozriem z okna a tam auta jedno cez druhe...no nase tam nebolo.Proste som vedela,ze nam ho ukradli....Dobra divocina.... a to bol koniec.Age som si myslela ,ze si kamaratka:):):)Nellka no som zvedava ako to dnes dopadne...

mamca

Nellka,asi ti nepoviem nič nové,ale tvoja malá má spomalené trávenie,pretože je zrejme riadne vysilená a hádam aj dehydrovaná,takisto sa mi zdá,že bude oslabená činnosť slinivky.Skús jej pre ukľudnenie sliznice žalúdka dávať po lyžičkách coca-colu (nie light) s minerálkou v pomere 1:1 (zvyčajne zastavuje vracanie)a jemne jej pomasíruj bruško v smere hodinových ručičiek nahriatym panenským olejom.Prípadne premasíruj chodidielka smerom od päty k prstom a hlavne postláčaj miesta zhruba v strede,kde je tá priehlbinka na chodidle.Držím palce,nech sa skoro vylieči,všimla som si,že sa trápite už dosť dlho,tak prajem veľa síl. :)