Mam AIDS

nellka

Veď ja viem, že sú aj horšie choroby, alebo detičky, čo sú skoro stále choré, ale už mi to pripadá nejako dlho, mohla by už viac piť, viac sa prebrať k životu a nielen celý deň ležať, občas očká otvoriť, málo piť...Však uvidím zajtra.

nellka

Práveže, Nashira, keď sú to tvoje deti, tak to sa zle používa chladná hlava, takže to, že som z fachu, je mi momentálne na prd, lebo by som potrebovala konzultovať s lekárom! ha ha, ale nie, fakt, ani dr by nikdy nemal liečiť svojich príbuzných, lebo to nevidí objektívne a môže buď zbytočne robiť haló, alebo byť zbytočne kľudný, aj keď je už naozaj zle s tým, že to ešte zvládne.
Mám dve dcérky a ty máš tri deťúrence? Juj, tieto sny veru nemám ani ja rada, to zúfalstvo je hrozné...

nashira

Ja som s tou najstarsou dcerou svoje odtrpela...mala dva krat zapal obliciek co sme skoncili na detskom.To bol brutal.Ale ty si z vachu Nellka tak je to o.k no nie poradis si...A kolko maju vase deti age nellka?A co su to kluci anebo holky?

nashira

Zatial nam to nikto nevycital......a ivetka nas zrejme oklamala.....agresivne nechceme byt,ale uz je vecer vies to u zien stupa podrazdenost....pekny vecer.

A chcela som vam napisat aky som mala dnes strasny sen.Cestovala som s detmi vlakom.Na jednej stanici vlak zastal a ja som sa vybehla spytat nieco von.Medzi tym vlak odisiel .Ostali tam moje 3 deti...chytila ma panika.Stale som rozmyslala ako predbehnut vlak a pristupit ,aby sa malemu nic nestalo...o velke som taky strach nemala uz sa vedia ako tak o seba postarat.Sale som rozmyslala ako vystupia ked to nestihnem.....No hroza
A zajtra mam volno po dlhej dobe hura hura hura.

nellka

Pentium, my sme chceli poradiť, ale ivetka si tu z nás robila len srandu...a tak sme sa tu zamotkali, že teraz sa nám odtiaľto už nechce. Však každý, kto sem klikne hneď príde na to, že aids tu už neriešime/a nie vlastnou vinou/.
Nashira, malá má len zvýšenú teplotu, nič strašné, teraz tak tuh spí, že si z tej minerálky necucla vôbec nič. Už je strašne zoslabnutá, bojím sa o ňu, ale počkám ešte do zajtra, ak to nebude lepšie, pôjdeme do špitála. Ale v plienke čosi bolo nacikané, aj keď málo, čosi vypije, nie je to bohviečo, tak to ešte vydržíme.
Ozaj, už som vám písala, že som raz nechala na gynde jednej pani atb na stolíku, lebo tam nebola a ona sa vrátila a dala si ich do šušky? Pritom to boli tbl na perorálne použitie a brala ich už asi tretí deň...no hold na gynde treba všetko dávať do šušky!:-)

age44

pentium, tak to si asi posledna/y, kto sa dozvedel co sa skryva pod sifrou mam aids.
a ze agresivni? my? nie, nikdy, to je najpokojnejsie rozpravanie o vsetkom.
baby, ze o vsetkom, to sa este mame o com bavit, este sme presli len psy, porodnice, deti , moc a romstinu.

pentium

nie,dakujem,ja nemam aids,tak by ste si vy mali vymysliet novu temu,napr.slobodna komunikacia(ale asi taka uz je zalozena),lebo dost tu mylite ludi,ktori si xcu nieco precitat o aidse.ale aj tak dakujem.a nebudte agresivni,pa pa

nashira

Cital si pentium od zaciatku? Nam je tu dobre pokial to nevadi administratorovi tak neni co riesit .Bavime sa aj o zdravi a nasli sme sa ludia a je nam spolu dobre.myslim ,ze uz ani na slobodnej komunikacii neriesia pritok vody....Tak sa zbytocne nehnevaj.