Mam AIDS

nellka

Ahojte, baby vy ste zlaté, že na nás tak myslíte, ja som bola preč a prišli sme až večer, tak som konečne tu. Malá sa má už lepšie, dávam jej polovičné mlieko a zatiaľ je dobre, aj lepšie papá, dúfam, že bude lepšie.V pondelok uvidíme, čo povie dr.
Inak, ja mám doteraz niekedy akoby vrtuľu v zadku a to som už rozhodne neni žiadna puberťáčka. Ale bez detí by som už byť nechcela. Baby, už mi to nemyslí, idem spať, zajtra sa ozvem, keď bude malá spať. pa pa a nashira daj si kľudne aspoň paralen na ten zub, lebo neustála bolesť je o nervy. pa

age44

no, aj ja som myslela na nellku, preco sa asi neozyva.
nashira a preco nie stvrte babo? noe si stara, este jedneho chlapca, nie?
ja by som tretie urcite chcela, este nie hned, teraz si pekne uzivame toto mrna male zlate. a mozno ked uz bude tretie na svete, budem chciet este dalsie, ale to uz budem ozaj stara. ja mam strasne rada ulohu tehotnej, rodicky a matky..... pred par rokmi by som to na seba nepovedala - vietor vo vlasoch a vrtula v zadku :-)

nashira

No veru.....aspon by sme chceli poznat pravdu....o ivetke....Mna pobolieva ta rana po tom vytrhnutom zube obcas sa mi tam nieco dostane potom mi to opuchne...sama starost o krater co ostal po zube.Uz ma to tak bolelo ,ze som si dala detsky gel proti bolesti zubov.Dufam ,ze Nellka neskoncila s malou v nemocnici ked sa neozyva.....hm.Dnes som bola na fuske a poobede som tak tlacila do hlavy ,ze v novej mikine vyzeram ako tehotna:) a celkom sa mi to paci:).Mozno dame stvrte baby....,ale nie uz som stara a unavena cha cha cha.

age44

no tak dievcata, moja odvykacia kura od internetu sa skoncila, trvala dva dni, aj to som medzitym bola na sieti v praci. takze ziadne hrdinstvo, neblahozelajte mi.
vidim ze som vela nezmeskala.
no, ked ste tu vsetky cervenovlase, zeby som aj ja zmenila farbu? ked ja som uz zvyknuta takto a potom by som bola stale sokovana pred zrkadlom....
no tie nazvy su dobre, fakt, nashira..... alebo od aidsu po Z?
zaujimalo by ma, ci sa aspon duratnej katke ozvala ivetka, ked s nami sa uz nechce bavit, hmmm?

aloe

ivetka1:nechcem to tu PRETRIASAť, NEMáM TAKé SKúSENOSTI, ALE VIEM tI DAť KONTAKT NA čLOVEKA-ODBORNíKA,ktorý by vedel poradiť.:duratnakatka@zoznam.sk

nashira

Maly ma 38,5 a je to lepsie....ooo to ma mrzi,ze u malej to nieje o.k.No age to je strasne ....ja s tebou spolucitim......ty zavislacka jedna.Zabehni k nejakym susedom potom a mrkni nas.Vcera som sa spytala muza ci mozem ist mrknut co nove a on ma potapkal po zadocku a povedal ,ze mozem:):):).....A zeby sme predsa poziadali o zmenu nazvu Dajte nejake nazvy a popremyslame napr.Od A po Zdravie....alebo kolo kolo mlynske....alebo No pockaj zajac....:):):)Nelka a vyzera to ako po nejakej prekonanej infekcnej chorobe ,alebo co?....

nellka

Veru, Ivetks je už poriešená, ale aj napriek tomu je táto téma stále živá, aj keď o inom...Nashira,ako sa má malý? Ešte má teploty?