Mam AIDS

ozaj, uz sme uplne najdiskutovanejsi, neviem kde je pravda o akne :-), asi ju zrusili.
aj ked to tu v poslednom case nevyzera ako diskusia .... same staznosti a trampoty. ale urcite sa z toho dostaneme, vyliecime a bude zas veselo :-D

ozaj, moj syn si mysli, ze meranie teploty je terapia .... mamka, odmeras mi teplotu METROM a uz budem zdravucky....
tak takto sa u nas liecime (a este trochu "kabletkou do zadocku")

no tak mala je od vcera vecera ok, napila sa mliecka, aj stolicu aj moc v normale .... ale pokracujeme dalej - dnes mi syn rano v skolke oznamil, ze je chorucky :-) jeho zdrobnelinky.... myslela som ze vymysla ako vzdy ked sa mu nechce ostat v skolke. nevymyslal, okolo pol jedenastej volala ucitelka, ze ma 37.6 a ze vychrlil v triede celu desiatu (a to nic neranajkoval, len tam co zjedol a vypil mliecko), potom este raz doma. ma aj teplotu, take chudatko, smutne ocka. pozera rozpravku, dala som mu panadol capik, uvidime... asi ozaj viroza, nic ine mu zatial nie je.
pliaga, nellka, mas pravdu.
nashira a vy? ste uz doma? dufam ze nic vazne, ze budete coskoro zdravi.

nellka

Age, riadne pliagy sú tento rok, aj mňa to vždy obchádza, ale teraz nie. Čo potom detičky:( Dúfam, že bude malej už lepšie. ak ti iné tekutiny nechce, tak jasné, lepšie je dať mlieko, ako nič. Však uvidíš, čo bude do rána, možno to tým skončilo. Už sme to raz mali, tieto grcačky, každá sa povracala tak 4krát a bolo dobre. Len teraz nie a nie sa z toho vyhrabať.
to bruško má k večeru vždy také nafúknuté, že ma to už štve. Nepríde mi to v poriadku.

age44

viem ze je mliecko tazke na zaludok, ale ked ona je dojcena, este si na ine nezvykla, nechce ani cajik, ani vodu prevarenu. trochu vypila a zatial sa drzi, len poplakava. uvidime. ja som mala za posledny rok dvakrat crevnu chripku, predtym snad za cely zivot ani raz.

nellka

Teda baby, chudiatka deti aj vy, to sme to dopracovali...nashira, dúfam, že sa odtiaľ čím skôr dostanete, tak vidíš, chystala som sa tam ja a nakoniec ste tam skončili vy:(. Ozvi sa, keď budete doma.
Age, ja dúfam, že nemáte niečo podobné, ako sme mali my, teraz je tej črevnej chrípky ako maku. Mlieko je dosť ťažké na žalúdok,však uvidíte, ako bude.
My sme ostali doma, trocha jej tie výsledky klesli, ale aj tak by som bola najradšej, keby sa to už skončilo a mali sme komplet výsledky zo všetkého a tie pečeňové keby už boli ok. Lebo takto sa aj bojím s malou nos medzi ľudí vystrčiť, aj keď dr hovorí, že infekčná nie je. Ale zase ako to môže vedieť, keď nemáme komplet výsledky. Tak neviem. Baby, držte sa a dúfam, že sa to tu nebude hemžiť nepríjemnými polozábavnými príhodami z lek. prostredia!

age44

och, nashira, to mi je luto. u nas sa tiez nieco deje, mala dnes co vypila, to vyzvracala, tak uvidime, co bude. ideme skusit pit mliecko....

nashira

Ahojte zienky! My sme uz s malym zakotvili v nemocnici. Vcera mal zhorsene dychanie, tak nas z pohotovosti poslali na detske. Ozvem sa ked pridem domov, majte sa pekne!

nellka

Teda Nashira, tiež si bohvieako nežijete:(Ako sa má malá? Tá tvoja choroba sa ako rieši? Ja som si užila patálie s tou staršou dcérou, tá mala vždy, keď dostala nádchu zapálené aj ušká. To je hnus, chudiatko.
Zajtra ideme k dr, uvidím, čo mi povie, malá má stále to bruško nafúknuté a večer mala výsyp na chrbte, neviem, či z tých liekov, alebo z čoho, však sa opýtam. Nechce sa mi ísť do nemocnice, však komu by sa chcelo. Ak by sme išli, tak dúfam, že jej urobia aj sono a že sa to už dorieši, lebo chodiť k dr každý deň je tiež o nervy. Tak sa držte, ozvem sa, keď budem môcť a rýchlo vyzdravte! pa

nashira

Tak malej ta choroba vcera udrela na usko....Vecer plakala a kym jej zabrala tabletka bola polnoc.Manzel sa ma pytal ci s nou nema ist na pohotovost....v tom strese vsak zabudol ,ze mame auto v servise a najblizsia usna pohotovost je 20min.autom v inom meste.Byvam vo vacsom meste ,ale usnu pohotovost tu nemame...cudne.A co sa tyka stvrteho dietatka....aj by som chcela ,ale aspon za dva roky.Mam ulcer. proktokolitidu to je zapal hrub. creva ....nemam to nejak extra v akcii,ale tehotenstvo a kojenie su nie priaznive pre tuto chorobu.A este ma 30 ,ale momentalne sa fyzicky citim velmi vycerpana.No a este by sa zisiel takom pripade vacsi byt.....no a to uz je problem a teraz idu byty strasne hore....u nas v panelaku 3 izb. 1 700 000.....to je na zamyslenie.Teraz mame velky dvoj,ale za 5 rokov bude to zase ine.....no radsej sa uz nejdem nad tym zamyslat.....Na zub som si dala ibalgin to mi pomohlo a dnes to je lepsie.Ja som bola tiez temperament ,ala italiano,ale pri prvom som sa zmenila.Ale nelutujem pokora je super vec a nech si zivot pouzije zle na dobre.