Mam AIDS

age44

heeej, len na detsku ritulku? :-))))
nechceli sme telku, ale mame v pc tv kartu, tak tam mame akurat 5 programov, obcas popozerame spravy a dr. house.... vsak mame tri pc, to nam musi stacit. uz nam netreba viac casu marnit pred bednou...

nashira

Age a preco nemate telku? A my pouzivame len sleep+play:)....tie sa osvedcili uplne.Inak bezne pouzivam na ritu pytiol.Samozrejme na detsku ritu:):):)

age44

ahojteee, nestiham pisat. ochvilu si urobim tretiu kavicku dnes, ale uz uplne bezkofeinovu, aby sme spali. teda o mna nejde, o malu.
my sme teraz, zda sa, ok. vsak mala zvracala v pondelok, syn v utorok, ale stale ma teploty. ale uz nie moc, len sa divim, ze mu nic ine nie je. nastastie. ani na crevnu virozu to nevyzera, lebo akonahle mu klesne teplota, pyta si jest a uz ani nevyvrati. uz ho mozno zajtra do skolky poslem.... ked bol v pondelok, moze aj v piatok.
spektrum nemame, vlastne ani telku nemame :-), takze som to, nashira nevidela. bolo by ma to zaujimalo a vobec, mam rada dokumenty a poblicistiku.
no a podme k ritke :-) my sme len raz mali zapareninku, ale vyborne pomohol sudocreme. ale bezne davame klasiku - jecorisovu mast a je bez problemov. tu zapareninu sme najskor mali od plienok, jeden druh je taky divny, nemam ich rada. uz ich nikdy nekupim....

nashira

Ak ta mast co mas na ritku nepomaha ak mozem odporucim imazol to nam v krizach vzdy pomohlo.....Ano a je to tak ,ze musia obaja chciet a hlavne to co som videla bolo zabavne:)Malemu je uz lepsie....len nas caka este vysetrenie na alergo....potom budeme mudrejsi.

nellka

Ahojte! Nashira, takže je to už lepšie? U nás ako v čom. Malá začala viac kakať, takú má ritku zaparenú a to jej ju nahrubo natieram. A začala kašľať, tak uvidíme, čo z toho bude. Teraz nie a nie zaspať, už hodinu je v posteli.
Age, tak už bude hádam dobre, keď viac nevracala, snáď ju to len tak "lízlo."
Tú reláciu som nevidela, také veci určite pomáhajú, pokiaľ to obaja naozaj chcú zmeniť. Lebo stereotyp je jasná vec, treba si dávať pozor, aby sme občas aj vybočili, ale musia byť na to dvaja. Neviem, či to má význam napr. v manželstve, ktoré nikdy moc dobre nefungovalo a nie je veľmi na čom stavať.

nashira

Nellka ako sa mate?Age kavickujeme?:):):)Na spektre davali pocas uplynulych vikendov dobry program o manzelskych krizach ...ako riesit zlozvyky u partnera ...ako sa znova zosuladit....bolo to pod vedenim psychologa a pacilo sa mi to videli ste to?

nashira

No nas bol dnes poobede celkom dobry....po dlhej dobe.Ked mu bolo zle tak nas vsetkych bacal a dnes ma bozkaval ako najaty:)...az som bola prekvapena.....samozrejme milo:).Dnes bol pekny den a teply po dlhej dobe som mala rozopnutu bundu.Dnes som varila spenat a zajtra palacinky .....joj co vam to tu pisem uz mi asi prepina ,lebo som chcela este napisat ,ze som vcera robila grisku a este dnes na veceru rizoto take fajne so sampionmi na cibulke a zeleninou na masle aeste na obed cesnacku ...ta sa mi podarila.....:):):)tak ahojte....

age44

co mame nove? my sme mali divnu noc a divny den. malej navonok nic nie je, ale taka je uplakana uz asi tyzden, cely den sa necha nosit na rukach, v noci mrnci, kope, v kednom kuse by chcela byt napojena na svoju mliecnu infuzku. dvakrat denne minimalne jej skusam dasienka, ci jej uz idu zubky (alebo zeby certovske rozky?). tak som dnes nic neurobila... uz ma vola zas a to som sa chcela sprchovat.

nashira

Ano uz sme:),ale dufam ,ze aj ostaneme....V nedelu sa malemu zhorsilo dychanie a o 22:30som uz vedela ,ze lepsie to nebude ak tak iba horsie.Tak piskal a chrcal zenicky ,ze som dostala od strachu taku klepacku len ma tak triaslo.Na pohotovosti mi povedala dokroraka ,ze ma zuzene dych. cesty a treba ist na detske pra istotu...Este mi povedala ,ze to vyzera byt ako u alergika ....akoby som to doktorke nasej detskej pred tyzdnom nehovorila....sakra.Manzel je astmatik a alergik a taketo deti by sa mali sledovat.Tak nam davali v nemocnici spreje a vcera nas prepustii s tam ,ze uz nepiska .No stale je nervozny a teraz zaspal a zdasa mi ,ze zase piska len neviem ci su to hlieny ,alebo sa mu to zase zuzilo....Doktorku mam od 11:00 tak jej budem volat a este ho posledujem.No dufam ,ze sa tam nevratime.Prijem na oddelenie bol drasticky ako asi vsade .Dieta vyzliect a j o polnoci do hola odvazit a okupat.....plakal jacal ...srdce mi trhalo. Mal soky ....sesricky doskriabal....to bude mat asi po mojom starkom....sice on sa na ne asi len zahanal...alebo ich aj pohryzol uz si nepamatam musim sa opytat starkej.Tak takto sa mi mame a uz som z toho dievcata sakra unavena.Je pekne mat 3 deti,ale ked ochoreju tak to fakt drsne.Majte sa a napiste ako sa dari..