Mam AIDS

age44

piseme v rovnakej minute, ako mam odpovedat? no nemozem prezradit, lebo ma pol mesta bude poznat ... a preco sa pytas?

age44

och, ja som raz skoro skoncila na infekcnom, ale nedali ma nastastie lahnut.... ale chodila som tam asi mesiac, trikrat do tyzdna, brali mi krv a ked som potom na hematologii cakala na vysledky, tak vzdy zakricali - z INFEKCNEHO a moje meno, som mala pocit, ze sa odo mna ludia odtahuju....
a dobre ze som tam neskoncila, ked som videla cigancatka s pozaviazovanymi hlavami, kvoli vsiam, vsetko ma hned svrbelo.

nashira

No teda Age ty ma obvinujes s cistej schyzi....:)easte som ivetka aj nellka.....no dyk si ma urazila do krvy:):):)
No musis uznat ,ze sme asi rovnaka kruj....:) ked si zabludila na temu prdky:).A ta skoncim k tebe,ale alkohol pijem zasadne iba obcas a s manzelom tak sa nehnevaj...dam si napr. kavu:)
A ta cena je vraj za lozko +strava.Na infekcnom to naozaj asi rodic nemoze byt....hm.Len nech sa tymto instituciam vyhybame naozaj.
A odpustam ti,ze si ma tak obvinila.....ze ivetka no vies ....sen:):):)Nech ti aj ten hore odpusti....dyk

age44

nemyslim si, ze na infekcnom nechaju rodica s dietatom. snad na akomkolvek inom oddeleni, aj ked velakrat sa stava, ze tam rodicov jednoducho nechcu. moja sestra musela nechat len stvormesacneho syna sameho, kedze ho nedojcila, na operaciu pruhu. uz je to takmer 15 rokov nazad. my sme zatial nastastie neboli v takej situacii. a ta cena, nashira, to je za co? za to kovove lozko? ci nebodaj aj za stravu? to sa vyrovna lacnejsej ubytovni a peknej veceri...
nashira, napadlo ma, nepoznas ty tu ivetku? nie ste z rovnakeho mesta? chi, alebo si nezalozila ty tuto temu tiez po nejakom sampuse :-)))
ked si minule vravela ze tu o moci si snad zalozila ty.
nedotkla som sa ta, dufam :-D
vsak si mala nashira dobre navrhy na zmenu nazvu, len sa nikto viac neozval.
jaj babky, pridite k nam, otvorime si tu nasu dvojrocnu flasu, len tu zavadzia v chladnicke, mozno by sa aj moje dieta potesilo - sekt v mlieku....